Επιτροπή λοιμωξιολόγων: «Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σχολεία, ούτε καμία άλλη δραστηριότητα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επιτροπή λοιμωξιολόγων: «Δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σχολεία, ούτε καμία άλλη δραστηριότητα...»

Κατηγορηματικό «όχι» στο άνοιγμα των σχολείων και άλλων δραστηριοτήτων λέει η επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης (03-12-2020) τη συνεδρίασή της...

Όπως υπογραμμίζουν οι λοιμωξιολόγοι, η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας δεν δικαιολογεί ούτε το άνοιγμα των σχολείων, ούτε καμίας άλλης δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από τις 16 Νοεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν κλείσει γυμνάσια, λύκεια και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Mετά και τις σημερινές ανακοινώσεις για παράταση του lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου, απομακρύνεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι σχολικές μονάδες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς οι λοιμωξιολόγοι είναι επιφυλακτικοί.

«Τα σχολεία θα μείνουν κλειστά για όσο χρειαστεί»

«Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα μας πουν οι ειδικοί» , είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε χθες, από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 31ου ετήσιου Greek Economic Summit.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA