Θλίψη στο Βασιλικό και όχι μόνο: «Έσβησε» σε ηλικία 42 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Δημάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θλίψη στο Βασιλικό και όχι μόνο: «Έσβησε» σε ηλικία 42 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Δημάκης (ΦΩΤΟ)

Σε ηλικία 42 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος και εκδότης της πανελλαδικής εφημερίδας «Kingbet – Στοίχημα», Κώστας Δημάκης, «χτυπημένος» από τον καρκίνο...

Ήταν γαμπρός του Περιφερειακού και Επιμελητηριακού Συμβούλου Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα και Προέδρου της Αναπτυξιακής. Είχε παντρευτεί την πρώτη του κόρη, την Αργυρώ, δικηγόρο στο επάγγελμα και είχαν αποκτήσει μαζί τον 4,5 ετών σήμερα, Άρη.

Το τελευταίο «αντίο» στον 42χρονο είπαν το πρωί της Παρασκευής (04-12-2020) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό.

Μιχάλης Τσοκάνης: «Ήταν ιδιαίτερα συναδελφικός και χαρισματικός»... 

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης δήλωσε για τον χαμό του Κώστα Δημάκη:

«Είναι στενάχωρο να «φεύγουν» από τη ζωή άνθρωποι όπως ο Κώστας Δημάκης. Ήταν συναδελφικός και χαρισματικός δημοσιογράφος και άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω όταν βρεθήκαμε τυχαία και μου έδωσε συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνει το EviaZoom.gr, λέγοντας μου χαρακτηριστικά:

«Πραγματικά σου βγάζω το "καπέλο".Έχεις να κάνεις με μεγαθήρια τα οποία αγωνιούν και σε διαβάζουν ανελλιπώς όπως όλοι μας κάθε δημοσίευμα του EviaZoom.gr...»

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του... Καλό ταξίδι». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA