Από 14 Δεκεμβρίου: Έτσι θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία - Παραμένουν κλειστά τα Κέντρα Αισθητικής | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από 14 Δεκεμβρίου: Έτσι θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία - Παραμένουν κλειστά τα Κέντρα Αισθητικής

Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν ξανά, εν μέσω lockdown που συνεχίζεται, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα...

Τόσο τα κομμωτήρια, όσο και τα βιβλιοπωλεία ανά την επικράτεια θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Τα μέτρα για τη λειτουργία κομμωτηρίων και βιβλιοπωλείων

Η λειτουργία των κομμωτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προκειμένου να μην δημιουργηθούν εστίες διασποράς του κορονοϊού.

Η λειτουργία των βιβλιοπωλείων θα γίνεται με ανώτατο όριο 4 πελάτες σε καταστήματα έως 100 τ.μ. ή 1 πελάτης ανά 15 τ.μ. για καταστήματα άνω των 100 τ.μ.

Τέλος δεν θα επιτρέπονται τα μετρητά, παρά μόνο η πληρωμή μέσω κάρτας παντού.

Δεν ανοίγουν τα Κέντρα Αισθητικής και τα Καταστήματα περιποίησης νυχιών

Τα κομμωτήρια ανοίγουν για υπηρεσίες κόμμωσης, όχι για άλλες υπηρεσίες, τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας πως τα Κέντρα Αισθητικής και τα Καταστήματα περιποίησης νυχιών θα παραμείνουν κλειστά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA