Μία ακόμη νεροποντή «έπνιξε» την Βόρεια και Νότια Εύβοια - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία ξανά στον «άθλιο» παραλιακό δρόμο της Κύμης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Μία ακόμη νεροποντή «έπνιξε» την Βόρεια και Νότια Εύβοια - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία ξανά στον «άθλιο» παραλιακό δρόμο της Κύμης (ΦΩΤΟ)

Μία νεροποντή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Εύβοιας...

Η οριακή στάθμη πολλών ποταμών και χειμμάρων προκάλεσε στα όρια κυρίως των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Ιστιαίας-Αιδηψού πλημμυρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα την κατά διαστήματα διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Ψαχνά-Προκόπι και Προκόπι-Μαντούδι.

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων αποφασίσθηκε για προληπτικούς λόγους στο τμήμα της επαρχιακής οδού Παραλίας Στομίου - Πλατάνας, στην Ε.Ο. «Παράκαμψη Οξυλίθου» της Ε.Ο.8 «Χάνια Αυλωναρίου – Οριό – Οξύλιθος – Πλατάνα - Παραλία Κύμης», κατόπιν μικρής έκτασης κατολίσθησης που σημειώθηκε στην περιοχή τις πρωινές ώρες.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται πλέον από παρακείμενες οδούς, μέσω της διαδρομής Πλατάνα – Μεντούλης - Γέφυρα Σκοτεινής -Διασταύρωση με Ε.Ο. Κύμης-Χανίων. Εναλλακτικά, και μόνο για επιβατικά Ι.Χ., μπορεί να χρησιμοποιείται και η επαρχιακή οδός Γέφυρας Οξυλίθου- Οξύλιθος - Πλατάνας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα