Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγος του - Η επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Θάνατος Βαλυράκη στην Ερέτρια: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγος του - Η επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας (ΦΩΤΟ)

Στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή και άλλου σκάφους στο δυστύχημα του Σήφη Βαλυράκη επικαλείται η σύζυγός του εκλιπόντος πρώην Υπουργού Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη...

Σε επιστολή της προς τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας, η Μ. Βαλυράκη αναφέρει ότι:

«Οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος.

Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μαρτυρίες που τοποθετούν τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού, ενώ κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά μέλλει να αποδειχθεί αν πρόκειται για την προπέλα του δικού του σκάφους ή άλλου.

Πάντως, η οικογένεια ανέβαλε την κηδεία του Σήφη Βαλυράκη που επρόκειτο να γίνει αύριο το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Παπάγου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ερέτρια: Η ΕΡΤ1 για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη στη θάλασσα - Τι μετέδωσε ζωντανά ο Μιχάλης Τσοκάνης στην πρωινή εκπομπή «Από τις 6…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερέτρια: Πήγε για ψάρεμα με φουσκωτό και βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα