Μία Δήμαρχος...«Πινόκιο»! Ανίκανη να διαχειριστεί στο ελάχιστο την πανδημία η Βάκα - «Κάναμε 3.500 rapid τεστ και αυτό έχει αποτρέψει την διασπορά...» - Δείτε τι δήλωσε και τρίψτε τα μάτια σας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μία Δήμαρχος...«Πινόκιο»! Ανίκανη να διαχειριστεί στο ελάχιστο την πανδημία η Βάκα - «Κάναμε 3.500 rapid τεστ και αυτό έχει αποτρέψει την διασπορά...» - Δείτε τι δήλωσε και τρίψτε τα μάτια σας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από τα πολλά ψέματα θα μεγαλώσει στο τέλος και η μύτη της Δημάρχου...

Η κ. Βάκα που έχει «τσακωθεί» με την αλήθεια, τις περισσότερες φορές θα επινοήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο ψέμα για να καλύψει το προηγούμενο ή θα κατηγορήσει κάποιον άλλο. 

Η ανύπαρκτη Δήμαρχος τις τελευταίες μέρες που έγινε «κατακόκκινος» ολόκληρος ο Δήμος Χαλκίδας, και με ευθύνη της ίδιας, παρουσιάζεται ως άνθρωπος που κάνει ότι μπορεί να καταπολεμήσει τον κορονοϊό, ενώ η ίδια τον προηγούμενο καιρό εν μέσω, πανδημίας και καραντίνας, έκανε εορταστικό «τσιμπούσι» προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, στο Δημαρχείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ), ενώ συμμετείχε σε τεράστιες συγκεντρώσεις, σε πανηγύρια και εορταστικές εκδηλώσεις και δεχόταν επισκέψεις στο γραφείο της χωρίς να φοράει ούτε μάσκα.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι,-προ λίγων ημερών-, δηλώσεις της σε εκπομπή του OPEN που ασχολήθηκε με τα κρούσματα στο Δήμο Χαλκιδέων.

Η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη ρώτησε την Έλενα Βάκα αν γίνονται έλεγχοι και η Δήμαρχος απάντησε ότι τις τελευταίες 10 ημέρες (σ.σ. που έχουν ανέβει τα κρούσματα κατακόρυφα) έχουν γίνει 3.500 rapid τεστ. που στην ουσία δεν λένε τίποτα, (σε ένα Δήμο άνω των 100.000 κατοίκων), τονίζοντας, άκουσον, άκουσον, ότι τα 3.500 rapid test συνέβαλαν στον έλεγχο της υγειονομικής κατάστασης και στην αποτροπή της περαιτέρω διασποράς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA