Γρανέτα Τσιβίκα: «Απαράδεκτο να παραλαμβάνουν οι πλημμυροπαθείς λογαριασμούς νερού...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γρανέτα Τσιβίκα: «Απαράδεκτο να παραλαμβάνουν οι πλημμυροπαθείς λογαριασμούς νερού...»

Ανακοίνωση για την απαράδεκτη ενέργεια του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΕΥΑΧ να στείλει λογαριασμούς νερού στους πλημμυροπαθείς του Ληλαντίου (δείτε ΕΔΩ), απέστειλε στο EviaZoom.gr, η δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκίδας», Γρανέτα Τσιβίκα, η οποία τονίζει τα εξής:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας στηρίζει το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Ληλαντίου για απαλλαγή όλων των πλημμυροπαθών από το λογαριασμό του νερού δεδομένου ότι αυτή ήταν και η απόφαση που πήρε το ΔΣ της ΔΕΥΑΧ μετά από πίεση των κατοίκων της περιοχής, καθώς και τα δημοτικά τέλη όπως ανάλογα πήρε απόφαση η οικονομική επιτροπή του Δήμου...

Σε αυτές τις απαλλαγές ζητούν να συμπεριληφθούν και οι αγρότες με τους επαγγελματίες αφού καταστράφηκαν σοδειές και καταστήματα.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ενώ υπήρχε δέσμευση απαλλαγής τους, να παραλαμβάνουν ραβασάκια με λογαριασμούς νερού για τους προηγούμενους μήνες και συγκεκριμένα από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Συμπαραστεκόμαστε σε όλες τις διεκδικήσεις των πλημμυροπαθών οι οποίοι προσπαθούν μόνοι τους να ανταπεξέλθουν χωρίς ουσιαστική βοήθεια, αφού η παροχή πολιτικής προστασίας από το κράτος και την τοπική διοίκηση είναι από ελλιπής έως ανύπαρκτη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Νεκροί - Ληλάντιο: Μία αδίστακτη Δήμαρχος! Αντί να πληρώσει τις αποζημιώσεις, στέλνει τώρα και «ραβασάκια» - λογαριασμούς στους πλημμυροπαθείς! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA