Από τις αυθαιρεσίες στην… αδιαφορία η ΕΛ.ΑΣ: Ούτε ένα μπλόκο της αστυνομίας σε διαδρομή… 278 χιλιομέτρων σε 5 νομούς! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από τις αυθαιρεσίες στην… αδιαφορία η ΕΛ.ΑΣ: Ούτε ένα μπλόκο της αστυνομίας σε διαδρομή… 278 χιλιομέτρων σε 5 νομούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλαξε η στάση της ΕΛ.ΑΣ μετά τα επεισόδια και την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, με τους αστυνομικούς να αδιαφορούν και να αποφεύγουν να κόβουν κλήσεις για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού...

Παρότι είναι ακόμη σε ισχύ ο περιορισμός που απαγορεύει την μετακίνηση από δήμο σε δήμο, το MEGA έκανε μια αυτοψία για την ύπαρξη ελέγχων και διέσχισε 5 νομούς, 300 χιλιόμετρα έφτασε μέχρι το Γύθειο χωρίς να συναντήσει μπλόκα.

Η κάμερα του MEGA, διέσχισε 5 νομούς οδικώς και όπως θα διαπιστώσετε τα μπλόκα της αστυνομίας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων είναι είδος προς… εξαφάνιση. Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό.

Άλλοτε στα διόδια της Ελευσίνας οι έλεγχοι ήταν εντατικοί και αυστηροί, με τα Κλιμάκια της Τροχαίας ελέγχουν σχολαστικά όλα τα διερχόμενα οχήματα για μάσκες και έγγραφα μετακίνησης.

Επόμενη στάση στην Κόρινθο.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στη Σπάρτη.

Συνολικά, το συνεργείο του MEGA διήνυσε 278 χιλιόμετρα, χωρίς ωστόσο να συναντήσει τον παραμικρό έλεγχο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA