Survivor: Η ανακοίνωση της αδελφής του Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη - «Δεν έχουμε επικοινωνήσει...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Survivor: Η ανακοίνωση της αδελφής του Αλιβεριώτη Σάκη Κατσούλη - «Δεν έχουμε επικοινωνήσει...»

Ο Γιώργος Λιβάνης έξω και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μέσα στο Survivor, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σχολίων σε όλα τα Μέσα το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα - Ο νυν της Μαριαλένας περιμένει υπομονετικά στην Ελλάδα, ενώ ο πρώην κοιμάται δίπλα της στην καλύβα, στον Άγιο Δομίνικο...

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», με αφορμή όλα όσα λέγονται για εκείνον. Η Μίνα Κατσούλη ξεκαθαρίζει ότι ο αδελφός της δεν μπήκε στο παιχνίδι για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Σάκη»

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία».

«Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του»

«Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει», λέει η Μίνα Κατσούλη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA