Νέο βίντεο: Τι προηγήθηκε της επίθεσης κατά του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη - Την κοπάνησαν οι συνάδελφοι του μετά και τον άφησαν μόνο του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο βίντεο: Τι προηγήθηκε της επίθεσης κατά του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη - Την κοπάνησαν οι συνάδελφοι του μετά και τον άφησαν μόνο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επίκεντρο της συζήτησης για τα χθεσινά επεισόδια και την άγρια καταστολή που ακολούθησε έχει βρεθεί, μοιραία, το περιστατικό τραυματισμού αστυνομικού από ομάδα ατόμων...

Από τη στιγμή της επίθεσης υπάρχουν αρκετά πλάνα, όμως ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα καταγράφει τα όσα συνέβησαν πριν από το αιματηρό περιστατικό.

Σε αυτό καταγράφονται οι άνδρες της ομάδας δράση να εισβάλουν με τα μηχανάκια στον χώρο όπου βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι. Μάλιστα πετούν μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης η οποία σκάει δίπλα στο άτομο εκείνο που έτρεξε στη συνέχεια και έριξε τον αστυνομικό στο έδαφος.

Μόλις ο νεαρός ρίχνει τον αστυνομικό στο έδαφος και εμφανίζονται και άλλα άτομα που αρχίζουν να τον χτυπούν, οι υπόλοιποι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ αποχωρούν από το σημείο.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA