Βαθύ Αυλίδας: Ύποπτη τσιμουδιά και απόλυτη σιωπή από την ΕΛ.ΑΣ που δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για την σύλληψη του 51χρονου φύλακα που ασελγούσε σε 27χρονη ΑμεΑ και προφυλακίστηκε - Εάν δεν το έβγαζε το EviaZoom δεν θα το ήξερε κανείς το θέμα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
ΕΛΟΠΥ

Βαθύ Αυλίδας: Ύποπτη τσιμουδιά και απόλυτη σιωπή από την ΕΛ.ΑΣ που δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για την σύλληψη του 51χρονου φύλακα που ασελγούσε σε 27χρονη ΑμεΑ και προφυλακίστηκε - Εάν δεν το έβγαζε το EviaZoom δεν θα το ήξερε κανείς το θέμα! (ΦΩΤΟ)

Τελικά ότι γουστάρει ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ προς ενημέρωση των πολιτών;

Ενώ εκδίδει ανακοινώσεις για συλλήψεις ακόμα και για λίγα γραμμάρια ναρκωτικών, σε μία ακόμη σοβαρή υπόθεση επικράτησε ύποπτη τσιμουδιά και σιωπή από την ΕΛ.ΑΣ που δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για την σύλληψη του 51χρονου Χαλκιδέου φύλακα που ασελγούσε σε 27χρονη ΑμεΑ στο Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοια στο Βαθύ Αυλίδας και στο τέλος προφυλακίστηκε.

Γίνεται κατανοητό ότι αν δεν αποκάλυπτε την υπόθεση το EviaZoom.gr από το πρωί της Πέμπτης (18-03-2021) οι πολίτες θα ήταν στο «βαθύ σκοτάδι» και κανένας δεν θα γνώριζε τίποτα για την συγκεκριμένη φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του EviaZoom.gr που αποκάλυψε πρώτο την φρικιαστική υπόθεση).

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε παρόμοιες σοβαρές υποθέσεις που λαμβάνουν χώρα στην Εύβοια και η ΕΛ.ΑΣ δεν ανακοινώνει τίποτα...

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 28χρονου κατασκευαστή ιστοσελίδων από τα Ψαχνά, ο οποίος, εδώ και λίγο καιρό, έχει δημιουργήσει «ειδησεογραφικό» blog και αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας στα Ψαχνά για τα αδικήματα της εκβίασης και της απάτης μέσω διαδικτύου, μετά από δύο μηνύσεις, τα οποία είχε διαπράξει με αντράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις, που είχε στη κατοχή της η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Αφού κάθισε ένα βράδυ στο κρατητήριο, το επόμενο πρωί αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, αλλά σύντομα θα γίνει η δίκη και θα κάτσει στο σκαμνί για να λογοδοτήσει για την παράνομη δράση του.

Αναμένουμε απαντήσεις από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Άρειο Πάγο και γιαυτό το θέμα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα