Σοβαρές καταγγελίες από τον σύζυγο της γυναίκας που πέθανε μετά τη γέννα - «Επί 13 ώρες περίμενε να εξεταστεί, έχουν περάσει 40 μέρες και δεν έχει γίνει τίποτα από την δικαιοσύνη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σοβαρές καταγγελίες από τον σύζυγο της γυναίκας που πέθανε μετά τη γέννα - «Επί 13 ώρες περίμενε να εξεταστεί, έχουν περάσει 40 μέρες και δεν έχει γίνει τίποτα από την δικαιοσύνη...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κάριν Ροντρίγκεζ έχασε την ζωή της περίπου μια βδομάδα μετά τη γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας...

Τον φυσιολογικό τοκετό ακολούθησαν έντονοι πόνοι και αιμορραγία. Ο σύζυγός της ακόμη ψάχνει απαντήσεις.

Όπως λέει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, «έχουν περάσει 40 μέρες κι ακόμη περιμένω. Για πόσο θα περιμένω, μέχρι πότε; Να περάσει ένας χρόνος να ξεχαστεί; Ζητάω δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Δεν μου λέει κανένας από τι πέθανε η γυναίκα μου».

Λεχώνα η 38χρονη επέστρεψε σπίτι με το κοριτσάκι που είχε φέρει στον κόσμο. Η φαρμακευτική αγωγή που της είχαν συστήσει δεν είχε αποτέλεσμα, υποστηρίζει ο σύζυγός της. Λέει ότι δεν εξετάστηκε ούτε από χειρουργό, παρά τις εκκλήσεις τους, Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι. Επισκέφθηκαν άλλο νοσοκομείο κι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, «έχουν κάνει αμέλεια στη γυναίκα μου, την είχαν παραμελήσει, δεν την κοιτάξανε καθόλου».

Επί 13 ώρες η γυναίκα περίμενε να εξεταστεί, όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της. Μέχρι που οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού της. Υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ, αλλά… δεν άντεξε.

Όπως λέει ο χήρος της 38χρονης, «μου έχει αφήσει ένα παιδί πίσω και παλεύω μέρα με την ημέρα τώρα να το μεγαλώσω και ζητώ δικαιοσύνη. Από τι πέθανε η γυναίκα μου;. Δεν μιλάει κανένας».

Η Κάριν είχε άλλα 5 παιδιά. Ήταν αθλήτρια της ενόργανης, με συμμετοχές και σε ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα της.

Ο σύζυγός της έχει κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα