Ερχόταν συχνά στη Χαλκίδα ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που δολοφονήθηκε με 10 σφαίρες - Είχε τραυματίσει θανάσιμα 18χρονο, ήταν στη φύλαξη του Φουρθιώτη και είχε αθωωθεί για εκβιασμούς και άλλες κατηγορίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερχόταν συχνά στη Χαλκίδα ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που δολοφονήθηκε με 10 σφαίρες - Είχε τραυματίσει θανάσιμα 18χρονο, ήταν στη φύλαξη του Φουρθιώτη και είχε αθωωθεί για εκβιασμούς και άλλες κατηγορίες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, από αγνώστους, με 10 σφαίρες από καλάσνικοφ (δείτε ΕΔΩ την προηγούμενη ανάρτηση) στη Βάρη Αττικής το πρωί της Δευτέρας (31-05-2021), ερχόταν συχνά και στη πόλη της Χαλκίδας...

Όπως μετέδωσε και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης (02-06-2021), ο 39χρονος είχε μετακομίσει στην Αθήνα και ερχόταν στη Χαλκίδα για να προπονηθεί, όπως ανέφερε και φίλος του από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Ο 39χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την πορεία του στο άθλημα και είχε ξεχωρίσει ως αθλητής στην Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών, στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα 21 χρόνια πριν ο 39χρονος είχε τραυματίσει θανάσιμα πάνω στο ριγνκ τον 18χρονο πυγμάχο της εθνικής εφήβων, Θανάση Μηλιόρδο. Ο Μπερδέσης κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα τον Σεπτέμβριο του 2000, είχε τραυματίσει με τρία χτυπήματα τον 18χρονο πυγμάχο ο οποίος νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο και από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε εγκεφαλικά νεκρός.

Λίγες μέρες αργότερα ο νεαρός αθλητής άφησε την τελευταία του αναπνοή, βαριά τραυματισμένος από τα χτυπήματα που δέχτηκε σε αυχένα και σαγόνι. Ο θάνατος του χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα και αθωώθηκε στη δίκη που έγινε μετά από μήνυση της οικογένειας του 18χρονου για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Τάσου Μπερδέση συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο με τους 500 ποινικούς, τον οποίο παρέδωσε πριν μερικές εβδομάδες στον Άρειο Πάγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Τάσος Μπερδέσης πριν από μερικά χρόνια κατηγορήθηκε για συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας και επί 1,5 χρόνο αναζητούταν από την αστυνομία.

Ο πυγμάχος είχε κατηγορηθεί δύο φορές: μια το 2007 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μια για υπόθαλψη εγκληματία. Και τις δύο αθωώθηκε.

Το 2015, το όνομά του είχε συνδεθεί με συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Και πάλι είχε αθωωθεί.

Τέλος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του documentonews.gr, ο Τάσος Μπερδέσης εργαζόταν από ένα χρονικό σημείο και έπειτα,  και για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη.

Το απόγευμα της Τρίτης (01-06-2021) ο Τάσος Μπερδέσης κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA