Χαλκίδα: Ο «θερμός» διάλογος γυναίκας με τον Τσίπρα! «Μας ξεχάσατε όταν γίνατε πρωθυπουργός...» - «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας...;» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο «θερμός» διάλογος γυναίκας με τον Τσίπρα! «Μας ξεχάσατε όταν γίνατε πρωθυπουργός...» - «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας...;» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παράπονα από πολίτη και συγκεκριμένα από μία γυναίκα άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στη Χαλκίδα την Δευτέρα (31-05-2021), , (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την επίσκεψη του)...

«Κύριε Τσίπρα πήγατε και στη Λάρκο σήμερα να δείτε τους εργαζόμενους; Πριν 7 χρόνια, πριν γίνετε πρωθυπουργός, είχατε πάει και στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας... Μετά που γίνατε πρωθυπουργός μας ξεχάσατε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση...», του είπε μεταξύ άλλων, με τον διάλογο να συνεχίζεται και να πηγαίνει και σε άλλα θέματα όπως στο νόμο του Κατρούγκαλου, ενώ κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας, που προσπαθούσε να της απαντήσει, της είπε: «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας;», με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της λέει στη συνέχεια:

«Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, φέραμε το σώμα επιθεώρησης εργασίας, καταργήσαμε τον υποκατώτατο, βάλαμε όριο στις απολύσεις...», με την γυναίκα να του λέει: «Αυξήσατε το όριο ηλικίας στις συντάξεις...», με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά «εμείς;...», και η γυναίκα να τον ρωτάει: «Ο νόμος Κατρούγκαλου ποιανού ήταν;...»

«Μας μπερδεύετε με άλλες κυβερνήσεις, δεν τα ξέρετε καλά...», ήταν η νέα απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια από το σημείο.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τον «θερμό» διάλογο που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον δάσκαλο του! «Δεν σε κατάλαβα με την μάσκα...» - «Κοιτάξτε τι μαθητή έβγαλα πρωθυπουργό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας μετά από 7 χρόνια - Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA