Χαλκίδα: Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον δάσκαλο του! «Δεν σε κατάλαβα με την μάσκα...» - «Κοιτάξτε τι μαθητή έβγαλα πρωθυπουργό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τυχαία τον δάσκαλο του! «Δεν σε κατάλαβα με την μάσκα...» - «Κοιτάξτε τι μαθητή έβγαλα πρωθυπουργό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ευχάριστη έκπληξη είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο κέντρο της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην οδό Αβάντων την Δευτέρα (31-05-2021), (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την επίσκεψη)...

Ξαφνικά πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα ένας κύριος και άρχισε να του λέει μεταξύ άλλων:

«Να τους χτυπήσετε αλύπητα για την διαφάνεια, την διαφθορά σε όλα τα επίπεδα και σε μεγαλύτερη έκταση, να κάνετε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κατάλαβες ποιος είμαι...».

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας πήγε να φύγει και ο κύριος του είπε: «Ο δάσκαλος σου είμαι τυχαία σε είδα...», με τον Αλέξη Τσίπρα να ξαφνιάζεται και να του απαντά: «Α...δεν σε κατάλαβα με την μάσκα, δεν σε κατάλαβα με την μάσκα...».

«Ο μαθητής μου, κοιτάξτε τι μαθητή έβγαλα πρωθυπουργό...», είπε στη συνέχεια ο συγκεκριμένος κύριος.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί το απίστευτο περιστατικό που κατέγραψε ο φακός του EviaZoom.gr: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Χαλκίδα: Ο «θερμός» διάλογος γυναίκας με τον Τσίπρα! «Μας ξεχάσατε όταν γίνατε πρωθυπουργός...» - «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας...;» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας μετά από 7 χρόνια - Αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA