Βόρεια Εύβοια: Γελάει και η Θέμιδα! Λένε ότι διέταξε έρευνα για τα αίτια της φωτιάς ο διαπλεκόμενος Εισαγγελέας Δημ. Προκοπίου όπως με τους νεκρούς πέρυσι όπου η δικογραφία έβγαλε αράχνες εδώ και έναν χρόνο - Δείτε τον σε γλέντι μαζί με την Βάκα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια: Γελάει και η Θέμιδα! Λένε ότι διέταξε έρευνα για τα αίτια της φωτιάς ο διαπλεκόμενος Εισαγγελέας Δημ. Προκοπίου όπως με τους νεκρούς πέρυσι όπου η δικογραφία έβγαλε αράχνες εδώ και έναν χρόνο - Δείτε τον σε γλέντι μαζί με την Βάκα! (ΦΩΤΟ)

Χθες, όχι σήμερα έπρεπε να παρέμβει ο Άρειος Πάγος - Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη...

Γελάει και η Θέμιδα με αυτά που γίνονται στα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας!

Ο διαπλεκόμενος Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρης Προκοπίου, ο οποίος είναι πάνω από 8 χρόνια στα Δικαστήρια Χαλκίδας και ετοιμάζεται να πάει στα Δικαστήρια της Σύρου, ενώ ήδη έπρεπε να έχει τιμωρηθεί για όλα τα "εγκλήματα" που έχει διαπράξει-, έγινε γνωστό ότι διέταξε έρευνα για τα αίτια της φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια, όπως έκανε και πέρυσι με τις πλημμύρες στην Εύβοια όπου εκεί είχαμε και 8 νεκρούς.

Δυστυχώς αποδείχθηκαν προφητικά τα όσα έγραφε το EviaZoom.gr καθώς η έρευνα μαζί με την δικογραφία που αφορούσε τους θανάτους από τις πλημμύρες έβγαλαν αράχνες σε κάποια από τα συρτάρια του Προκοπίου καθώς εδώ και έναν χρόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Το ίδιο έγινε, όπως είχε ανακοινωθεί, τον Μάρτιο του 2021, με την δήθεν έρευνα του Προκοπίου που αφορούσε την Δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα για τα σοβαρά αδικήματα της ενδεχόμενης παραβίασης του αντιρατσιστικού νόμου, την τέλεση του αδικήματος της δημόσιας υποκίνησης σε βία ή μίσος κατ’ εξακολούθηση. Και για αυτή την υπόθεση η έρευνα έχει μείνει στα λόγια μέχρι σήμερα.

Καμία εξέλιξη επίσης δεν έχει υπάρξει για την πρόσφατη έρευνα που διατάχθηκε τέλη Μαϊου 2021 για την παραβίαση των μέτρων στο Κλειστό Κανήθου όπου ηΈλενα Βάκα και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη δέχτηκαν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας της ΑΕΚ στη Χαλκίδα και μιλούσαν μάλιστα για τεράστια επιτυχία στις αναρτήσεις τους, πανηγυρίζοντας στο τέλος του αγώνα και αδιαφορώντας για το τι είχε συμβεί, προσκαλώντας από πριν και έμμεσα τον κόσμο που ξεπέρασε τα 1.500 άτομα υπό την ανοχή φυσικά και των επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Βάκα και Προκοπίου μαζί σε αποκριάτικο γλέντι του 2019 στη Χαλκίδα:

 

Γελάει και η Θέμιδα στην κυριολεξία...

Την ίδια τύχη, -όπως έχει δείξει η δράση του Προκοπίου-, θα έχει και η έρευνα για τα αίτια της φωτιάς στην Βόρεια Εύβοια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA