Σε πανικό η Δήμαρχος! Η «αρπαχτιάν» Έλενα Βάκα θέλει και την Δαριβέρη που έφυγε και από τον συνδυασμό του Παγώνη - Θα επιχειρήσει να δραπετεύσει... (Δείτε την συνέχεια) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε πανικό η Δήμαρχος! Η «αρπαχτιάν» Έλενα Βάκα θέλει και την Δαριβέρη που έφυγε και από τον συνδυασμό του Παγώνη - Θα επιχειρήσει να δραπετεύσει... (Δείτε την συνέχεια)

Αποχώρησε εδώ και λίγες μέρες από τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη, όπως είχε κάνει και με τον συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη, η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Δαριβέρη, η οποία δηλώνει προς το παρών ανεξάρτητη...

Ωστόσο η Έλενα Βάκα, που έχει αρπάξει όσους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτητοποιήθηκαν και όχι μόνο, τάζοντας τους «λαγούς και πετραχήλια», όπως αντιδημαρχίες και έμμισθες θέσεις, θέλει να πράξει το ίδιο και με την Ιωάννα Δαριβέρη, όπως λένε οι πληροφορίες, νομίζοντας έτσι η κυρία Δήμαρχος ότι θα αποφύγει την πανωλεθρία που έρχεται βάζοντας στον συνδυασμό της δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν με άλλες παρατάξεις.

Ήδη με αυτές αλλά και άλλες κινήσεις της έχει αρχίσει να προκαλεί δυσφορία ακόμη και σε δημοτικούς - τοπικούς σύμβουλους της που εκλέχθηκαν με την παράταξη της με την ονομασία «Αλλάζουμε...», η οποία ήταν απλά μία πολιτική απάτη και έχει μετατραπεί σε «Βουλιάζουμε...», και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα κάποιοι να κουνήσουν ακόμα και «μαντήλι» και να ανεξαρτητοποιηθούν από το συνδυασμό της, ο οποίος ενδέχεται να έχει και άλλο υποψήφιο Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές μιας και η Έλενα Βάκα φαίνεται να… δραπετεύει σύντομα από την εξουσία που της δόθηκε.

Δεν μπορεί να ξεχάσει η Έλενα Βάκα ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 από τους 77.932 εγγεγραμμένους σε ολόκληρο το Δήμο Χαλκιδέων ψήφισαν μόλις οι 50.504. Δηλαδή δεν προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου Δημάρχου 27.428 ψηφοφόροι! Νικήτρια ήταν η αποχή καθώς γιαυτό κέρδισε η 'Ελενα Βάκα, η οποία έγινε Δήμαρχος λαμβάνοντας μόλις 16.377 ψήφους απέναντι σε φθαρμένους αντιπάλους, όπως η ίδια, που είχαν κάνει λάθη και τις μ@λ@κίες του αιώνα μέχρι τότε. Αυτούς εκπροσωπεί η κυρία Βάκα... Πόσοι ψηφοφόροι βέβαια και από αυτό το ποσοστό θα την ψήφιζαν αν γίνονταν αύριο εκλογές είναι ένα άλλο επίσης μεγάλο ζήτημα.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, η Έλενα Βάκα έχει «αρπάξει» τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη (Γιάννη Μπάκα, Κώστα Ζέρβα, Θανάση Τριανταφύλλου, Νίκο Γεωργαλά), τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη (Γιώργο Πάνο, Βασιλική Κόντου), τον Συριζαίο Νίκο Σιόλια από την παράταξη του Καλαθέρη, όπου όλοι αυτοί έχουν γίνει μάλιστα Αντιδήμαρχοι, ενώ Εντεταλμένη Σύμβουλος ορίστηκε η Βασιλική Κόντου και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ο Νίκος Σιόλιας, ενώ στο «περίμενε» είναι ο Νίκος Γεωργαλάς κ.α.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA