ΝΟΔΕ Εύβοιας: Υποψήφιος Πρόεδρος ο μεγαλοοφειλέτης του δημοσίου Δημήτρης Κωνσταντίνου που χρωστάει της Μιχαλούς (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΝΟΔΕ Εύβοιας: Υποψήφιος Πρόεδρος ο μεγαλοοφειλέτης του δημοσίου Δημήτρης Κωνσταντίνου που χρωστάει της Μιχαλούς (ΦΩΤΟ)

Υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωνσταντίνου (φωτο πάνω αριστερά...)

Ο συγκεκριμένος κύριος ωστόσο ήταν ανάμεσα στους μεγαλοοφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου, που χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ, μία λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ στις 28 Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα μέσα στη λίστα βρίσκεται και η γνωστή εταιρεία αυτοκίνητων, «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ» που βρίσκεται στο 4ο χλμ Χαλκίδας - Ερέτριας, και σύμφωνα με την ΑΑΔΕ οφείλει (σ.σ. με τα στοιχεία του 2019) συνολικά στη ΔΟΥ το ποσό των 553.176 ευρώ, ενώ στο σύνολο Δημοσίου, το ποσό εκτοξεύεται στις 842.440 ευρώ.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, ο οποίος την ίδια ώρα είναι τοπικό στέλεχος της ΝΔ και Υπεύθυνος Παραγωγικών Φορέων στη ΝΟΔΕ Εύβοιας από τις 25 Μαϊου 2018.

Και τώρα βάζει υποψήφιος και για την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας.

Το σχετικό στιγμιότυπο από τη λίστα της ΑΑΔΕ με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, όπου βρίσκεται και η εταιρεία, «ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ»:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ: Μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου η εταιρεία μεγαλοστελέχους της ΝΟΔΕ Εύβοιας (ΦΩΤΟ)
 

Χαλκίδα: Όργιο αυθαιρεσιών στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα η νέα λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου - Όλα τα ονόματα από την Εύβοια που χρωστάνε πάνω από 150.000 ευρώ!

Ξέσπασε άγρια κόντρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απειλεί με μηνύσεις το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - «Αυθαίρετοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί τους για την εταιρεία μας»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA