Κορονοϊός: «Βράζει» η Στερεά Ελλάδα! 854 κρούσματα συνολικά από Τρίτη εως Πέμπτη - Σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια το μεγάλο πρόβλημα! (Στοιχεία ανά νομό) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός: «Βράζει» η Στερεά Ελλάδα! 854 κρούσματα συνολικά από Τρίτη εως Πέμπτη - Σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια το μεγάλο πρόβλημα! (Στοιχεία ανά νομό)

«Βράζει» στη κυριολεξία από τον κορονοϊό η Στερεά Ελλάδα καθώς χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο το τελευταίο τριήμερο από 9 εως 11 Νοεμβρίου 2021 καταγράφηκαν συνολικά 854 επιβεβαιωμένα κρούσματα...

Μέχρι στιγμής έχει ανέβει στο «κόκκινο» επίπεδο μόνο η Φθιώτιδα αλλά είναι θέμα χρόνου να ανέβουν επίπεδο και άλλοι νομοί της Στερεάς Ελλάδας.

Η πιο μεγάλη έξαρση εντοπίζεται ειδικά στη Φθιώτιδα, στην οποία καταγράφηκαν συνολικά 395 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόνο το τριήμερο 9, 10, και 11 Νοεμβρίου 2021.

Στη Βοιωτία καταγράφηκαν συνολικά 211 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόνο το τριήμερο 9, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Στην Εύβοια καταγράφηκαν συνολικά 171 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόνο το τριήμερο 9, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Σε Ευρυτανία και Φωκίδα τα κρούσματα που καταγράφονται είναι λιγότερα καθώς και στους δύο νομούς καταγράφηκαν συνολικά 77 επιβεβαιωμένα κρούσματα το τριήμερο 9, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA