Απόλυτη σιωπή από την Μαρία Γεωργίου: «Δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε αυτά που μας λένε για εσάς κυρία Χαλκιδέα Πρόεδρε του Αρείου Πάγου» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόλυτη σιωπή από την Μαρία Γεωργίου: «Δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε αυτά που μας λένε για εσάς κυρία Χαλκιδέα Πρόεδρε του Αρείου Πάγου» (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για την 65χρονη Χαλκιδέα Δικαστή, Μαρία Γεωργίου, η οποία από τον Ιούλιο του 2021 ορίστηκε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου...

Όπως έχουμε προαναφέρει, αν και Χαλκιδέα ποτέ δεν υπηρέτησε στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ούτε στο «αμαρτωλό» Πρωτοδικείο, αλλά και στο Εφετείο Εύβοιας. Επίσης δεν την γνωρίζουμε ούτε φατσικά και το μόνο που έχει βγει από το ρεπορτάζ είναι ότι διαμένει στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Αίσθηση, ερωτηματικά και προβληματισμό ωστόσο προκαλεί η στάση της για όλα αυτά που έχουν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για την Δικαιοσύνη, μεταξύ αυτών, και τα απίστευτα γεγονότα που έχουν μάλιστα δημοσιευτεί στο EviaZoom.gr για τα Δικαστήρια Χαλκίδας και συγκεκριμένα για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου όπως και για τους Δικαστές του Πρωτοδικείου Χαλκίδας και την Προϊσταμένη τους, Κωνσταντίνα Φλετούρη, η οποία ήδη θα έπρεπε να βρίσκεται στα Δικαστήρια Ναυπλίου που έχει μετατεθεί, όπως και ο κολλητός της Δημήτρης Προκοπίου που παραμένει στη θέση του, ενώ έχει μετατεθεί από τον Σεπτέμβριο στα Δικαστήρια Σύρου.

Μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη σιωπή από την Χαλκιδέα Μαρία Γεωργίου, ενώ οι μαρτυρίες που φτάνουν στο EviaZoom.gr κάνουν λόγο για στενές φιλικές σχέσεις της με τον Δημήτρη Προκοπίου, την Κωνσταντίνα Φλετούρη και άλλους δικαστικούς λειτουργούς του Πρωτοδικείου Χαλκίδας και σύμφωνα πάντα με αυτές τις μαρτυρίες, η κ.Γεωργίου καλύπτει όλους αυτούς.

«Δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε αυτά που μας λένε για εσάς κυρία Χαλκιδέα Πρόεδρε του Αρείου Πάγου. Εμείς θεωρούμε ότι θα πράξετε τα δέοντα και δεν θα χαριστείτε σε κανέναν».

Για να δούμε λοιπόν αν θα επαληθευτούν οι μαρτυρίες ή η άποψη μας ότι πρόκειται για μία αδέκαστη Δικαστή που βρίσκεται μάλιστα στο «τιμόνι» του Αρείου Πάγου ως Πρόεδρος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA