Ασφάλεια Αττικής: Η Δίωξη Εκβιαστών συνέλαβε τον νεαρό τράπερ «Light» και τον μάνατζερ του μετά την ανάρτηση του με όπλα σε club - Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι έπειτα από έφοδο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ασφάλεια Αττικής: Η Δίωξη Εκβιαστών συνέλαβε τον νεαρό τράπερ «Light» και τον μάνατζερ του μετά την ανάρτηση του με όπλα σε club - Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι έπειτα από έφοδο (ΦΩΤΟ)

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν την Τρίτη (28-12-2021), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον νεαρό τράπερ «Light» που βρισκόταν νωρίτερα σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι για να τραγουδήσει...

Οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση τον εντόπισαν αργότερα, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια. Μαζί του συνελήφθη και ο 26χρονος μάνατζερ του ως συνεργός του.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του τράπερ στο instagram που πόζαρε με όπλα, την οποία λίγη ώρα αργότερα φρόντισε να διαγράψει, ωστόσο τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν χάνονται ποτέ, ενώ η επίμαχη ανάρτηση είχε φτάσει ήδη στην Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που εστάλη και στο EviaZoom.gr, σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και ακολούθως κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη μεικτού βάρους 9 γρ., 9 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 18.355 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, 2 σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Ο τράπερ κατά την απολογία του στους αστυνομικούς είπε ότι τα όπλα που είχε στην φωτογραφία ήταν ψεύτικα...

Και οι δύο κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA