Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έκανε δεκτή την παραίτηση του Αρχιδικαστή - Αντιπροέδρου του ΣτΕ μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις σε βάρος του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έκανε δεκτή την παραίτηση του Αρχιδικαστή - Αντιπροέδρου του ΣτΕ μετά τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις σε βάρος του (ΦΩΤΟ)

Δεκτή έγινε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η παραίτηση του Αρχιδικαστή - Αντιπροέδρου του ΣτΕ, Παναγιώτη Κίμωνα Ευστρατίου που εμπλέκεται σε υπόθεση κοκαΐνης έπειτα από μαρτυρίες των ανήλικων αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν τυχαία έξω από το σπίτι του Ανώτατου Δικαστική στην Ηλιούπολη...

Ο ίδιος είχε υποβάλλει την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή του η οποία με προεδρικό διάταγμα της 6ης Δεκεμβρίου 2021 που εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τα άρθρα 58 και 59 τουΚώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (κυρωτικός νόμος 1756/1988, Α’35), έγινε δεκτή.

Σημειώνεται επίσης ότι ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr, στην κατοχή των ανήλικων αλλοδαπών βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος Αρχιδικαστής και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης - Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Η υπόθεση προκάλεσε ισχυρό σοκ στην κυβέρνηση, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο τον είχε επιλέξει για τη θέση του Αντιπροέδρου του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αρχιδικαστής με κοκαΐνη και δονητές! Αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣτΕ που διδάσκει και στην Σχολή Δικαστικών Λειτουργών - Τον «έδωσαν» ανήλικοι που εντοπίστηκαν τυχαία έξω από το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA