Δικηγόρος Γ. Βλάχος για Αττική Οδό: «Να μην περιμένουν μεγάλες αποζημιώσεις οι εγκλωβισμένοι... Δικαστήριο το 2011 είχε επιδικάσει αποζημίωση 600 ευρώ σε οδηγούς που ζητούσαν πολλές χιλιάδες ευρώ σε ανάλογη περίπτωση ταλαιπωρίας στην Αττική Οδό...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δικηγόρος Γ. Βλάχος για Αττική Οδό: «Να μην περιμένουν μεγάλες αποζημιώσεις οι εγκλωβισμένοι... Δικαστήριο το 2011 είχε επιδικάσει αποζημίωση 600 ευρώ σε οδηγούς που ζητούσαν πολλές χιλιάδες ευρώ σε ανάλογη περίπτωση ταλαιπωρίας στην Αττική Οδό...»

«Να μην καλλιεργούνται μεγάλες προσδοκίες για υψηλές αποζημιώσεις σε ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν για πολλές ώρες στην Αττική Οδό εν μέσω της κακοκαιρίας "Ελπίδα"», τόνισε σε δηλώσεις του ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών, Γιάννης Βλάχος σε ΑΝΤ1 και MEGA...

Όπως ανέφερε, τα 2.000 ευρώ που έχουν ήδη ανακοινωθεί ως αποζημίωση είναι ένα εύλογο τίμημα, δεδομένου και ότι σε ανάλογη περίπτωση ταλαιπωρίας λόγω κακοκαιρίας, στην Αττική Οδό, που είχε σημειωθεί το 2011, είχε επιδικαστεί από το δικαστήριο αποζημίωση ύψους 600 ευρώ σε εγκλωβισμένους οδηγούς που ζητούσαν πολλές χιλιάδες ευρώ στις αγωγές τους και μάλιστα τα 600 ευρώ τα πήραν και αυτά μετά από πολλά χρόνια. Προσέθεσε επίσης πως όσα ακούγονται για ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ ως αποζημίωση, προφανώς δεν είναι κοντά σε όσα μπορεί να επιδικαστούν.

Ο Γιάννης Βλάχος είπε πως δεν αποθαρρύνει κανέναν από το να στραφεί νομικά με αγωγή αποζημίωσης κατά της Αττικής Οδού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποια νομική σχέση με την εταιρεία, αλλά κάλεσε όλους να αναλογιστούν και να «μετρήσουν» όπως είπε, το μέγεθος της ταλαιπωρίας και της ηθικής βλάβης που θεωρούν ότι έχουν υποστεί, καθώς δεν μπορεί να είναι ίδια για όλους και άλλη θα είναι πχ. για επίτοκο που της «έσπασαν τα νερά», ενώ ήταν εγκλωβισμένη και άλλη για κάποιον άλλο πολίτη.

Μάλιστα, σημείωσε πως θα πρέπει να συνυπολογίσει όποιον προσφύγει και ότι η Αττική Οδός θα χρησιμοποιήσει μια σειρά από νομικά επιχειρήματα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA