Στη Μύκονο έγινε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε με την Ferrari (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Μύκονο έγινε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε με την Ferrari (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μύκονο έγινε την Τρίτη (18-01-2022) η κηδεία του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης (13-01-2022) έπειτα από τροχαίο που είχε με τη Ferrari που οδηγούσε στη Βούλα Αττικής, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια...

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η Ferrari που οδηγούσε ο επιχειρηματίας και αδερφός της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε στο κράσπεδο, σε δέντρα και στη συνέχεια πήρε φωτιά.

Στο πανάκριβο αυτοκίνητο, που μόλις είχε αγοράσει, επέβαινε και η σύζυγος του, η οποία κατάφερε να βγει από το όχημα και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη σε ιδιωτική κλινική της Γλυφάδας.

Δικηγόρος της οικογένειας Μονογυιού έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος χαρακτήρισε περίεργο το τροχαίο, τονίζοντας ότι θα διερευνηθούν εξονυχιστικά οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Η κηδεία...

Η μητέρα του επιχειρηματία κατέρρευσε ενώ πέρα από την οικογένεια, το «παρών» έδωσε και η πρώην σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, με την οποία απέκτησαν ένα παιδί.

Η Κατερίνα Μονογυιού, αδερφή του επιχειρηματία και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε συντετριμμένη μπροστά στις κάμερες:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, αθόρυβο, δεν μίλαγε για τα καλά που έκανε. Είναι στα χέρια του Θεού, πέρασε σε άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ αλλά η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό και είναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το κύμα αγάπης προς τον Γιώργο και στους δημοσιογράφους που μίλησαν για εκείνον όπως και για τους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον Γιώργο, που τον έβγαλαν να κοιμάται».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA