Δηλώσεις των δικηγόρων του Μιχάλη Τσοκάνη για την μήνυση της Βάκα, την μη σύλληψη της ενώ είχε μηνυθεί, και το αυτόφωρο που "βαπτίστηκε" διαρκές: «Αιδώς Αργείοι και η άνιση μεταχείριση έχει τα όρια της...! Κάποιοι θα πληρώσουν...!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δηλώσεις των δικηγόρων του Μιχάλη Τσοκάνη για την μήνυση της Βάκα, την μη σύλληψη της ενώ είχε μηνυθεί, και το αυτόφωρο που "βαπτίστηκε" διαρκές: «Αιδώς Αργείοι και η άνιση μεταχείριση έχει τα όρια της...! Κάποιοι θα πληρώσουν...!» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δικηγόρων του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη για την υπόθεση με την μήνυση της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου και όλη την παραδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας με την σύλληψη του ενώ το αυτόφωρο είχε λήξει αλλά οι κολλητοί της Έλενας Βάκα στην Εισαγγελία του Προκοπίου το «βάπτισαν» διαρκές αυτόφωρο (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα)...

Ο Μιχάλης Τσοκάνης κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά όσων πήραν μέρος σε αυτή την αθλιότητα που δεν έχει όρια, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί κανείς, όπως και κατά του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο είναι υπόλογο, ενώ θα καταθέσει και αγωγές χιλιάδων ευρώ και επίσης όπως αναφέρει στη μήνυση του θα προσφύγει και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Ο Μιχάλης Τσοκάνης κατέθεσε μήνυση και στην Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία μάρτυρα όπως επίσης θα κατατεθεί μέσα στον Μάρτιο αγωγή και σε βάρος της.

«Το κερασάκι στην τούρτα» ήταν να εντοπιστεί και η Έλενα Βάκα στα πλαίσια του αυτοφώρου και συγκεκριμένα την Δευτέρα (28-02-2022) ωστόσο οι αστυνομικοί δεν την συνέλαβαν με την αιτιολογία ότι αυτή ήταν η απόφαση του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας Δημήτρη Γιαννακούλα.

Οι δικηγόροι του δημοσιογράφου Χριστίνα Φλώρου και Μιχάλης Καβάσης τόνισαν τα εξής γραπτώς και στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Η Χριστίνα Φλώρου είπε:

«Είναι απαράδεκτο να συλλαμβάνεται με την διαδικασία του αυτοφώρου και να κρατείται στο Τμήμα με απόφαση/επιλογή του Εισαγγελέα, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης ένας δημοσιογράφος που το μόνο που έκανε είναι τη δουλειά του σωστά.

Αντίθετα, δεν πέρασαν αυτόφωρο και δεν κρατήθηκαν εκείνοι κατά των οποίων άσκησε τα μέσα που προβλέπει ο νόμος ο εν λόγω δημοσιογράφος, ένεκα της ιδιότητάς τους των δημοτικών αρχόντων. Εξαντλήθηκε στην περίπτωση αυτή η αυστηρότητα του συστήματος πάνω στον εντολέα μου, ενώ η άλλη πλευρά παρέμεινε αλώβητη.

Το να πρέπει να δώσουμε ως συνήγοροι υπεράσπισης ολόκληρη μάχη για το δικαίωμα του κατηγορουμένου σε ορθή υπεράσπιση έχοντας λάβει τη δικογραφία μόλις την προηγούμενη, το να έχει κρατηθεί ο ίδιος Σαββατοκύριακο εκδικητικά στο τμήμα επειδή έκρινε ως δημοσιογράφος την τοπική εξουσία, και μάλιστα άρρωστος και πρόσφατα χειρουργημένος, το να μην συλλαμβάνει η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και την άλλη πλευρά ενώ έχει ασκηθεί μήνυση και από το δημοσιογράφο κατά αυτής, αυτά ζήσαμε στη Χαλκίδα. Αιδώς Αργείοι, και η άνιση μεταχείριση έχει τα όρια της...»

Ο Μιχάλης Καβάσης ανέφερε:

«Όχι μόνο θα λάμψει η αλήθεια αλλά πιστεύω θα έρθει και η ώρα που κάποιοι θα πληρώσουν για αυτά τα οποία έχουν κάνει σε βάρος του ελεύθερου λόγου...»

ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η διαπλοκή της Βάκα και των κολλητών της: Η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε μήνυση για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση στον Μιχάλη Τσοκάνη για το δημοσίευμα με το βίντεο που έπινε ουίσκι - Ο δημοσιογράφος συνελήφθη ενώ είχε λήξει το αυτόφωρο αλλά οι κολλητοί της στην Εισαγγελία του Προκοπίου το «βάπτισαν» διαρκές αυτόφωρο! Ο δημοσιογράφος της έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση αλλά εκείνη δεν συνελήφθη ενώ εντοπίστηκε από αστυνομικούς στα πλαίσια του αυτοφώρου! (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA