Η διαπλοκή της Βάκα και των κολλητών της: Η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε μήνυση για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση στον Μιχάλη Τσοκάνη για το δημοσίευμα με το βίντεο που έπινε ουίσκι - Ο δημοσιογράφος συνελήφθη ενώ είχε λήξει το αυτόφωρο αλλά οι κολλητοί της στην Εισαγγελία του Προκοπίου το «βάπτισαν» διαρκές αυτόφωρο! Ο δημοσιογράφος της έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση αλλά εκείνη δεν συνελήφθη ενώ εντοπίστηκε από αστυνομικούς στα πλαίσια του αυτοφώρου! (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η διαπλοκή της Βάκα και των κολλητών της: Η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων έκανε μήνυση για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση στον Μιχάλη Τσοκάνη για το δημοσίευμα με το βίντεο που έπινε ουίσκι - Ο δημοσιογράφος συνελήφθη ενώ είχε λήξει το αυτόφωρο αλλά οι κολλητοί της στην Εισαγγελία του Προκοπίου το «βάπτισαν» διαρκές αυτόφωρο! Ο δημοσιογράφος της έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση αλλά εκείνη δεν συνελήφθη ενώ εντοπίστηκε από αστυνομικούς στα πλαίσια του αυτοφώρου! (ΦΩΤΟ & ΕΓΓΡΑΦΟ)

Είσαι σκέτο παρακράτος...! Το παραδικαστικό έκανε ξανά την εμφάνιση του! Απίστευτα γεγονότα ...τρέλας με πρωταγωνιστές την Τρικαλινή Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα που έχει μεθύσει από την εξουσία και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που διοικεί εδώ και 9 χρόνια ο μέγα διαπλεκόμενος Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου μαζί με την παρέα του, οι οποίοι απλά εκτελούν τις «βρώμικες» εντολές του - Μηνύσεις και αγωγές από τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη κατά της Βάκα και όλων των υπευθύνων και κατά του Ελληνικού Δημοσίου ενώ θα προσφύγει και για αυτήν την υπόθεση στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια...

Το μένος, η εμμονή και το σφοδρό μίσος της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη είναι γνωστά. Είναι το μόνο ανεξάρτητο ειδησεογραφικό site που φοβάται η εν λόγω κυρία γιατί βγάζει τα «άπλυτα της» στη φόρα και να είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με αμείωτο ρυθμό διότι θα έπρεπε να έχει καταλάβει, -και το ξέρει πολύ καλά η ίδια-, ότι εμείς δεν εκφοβιζόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε από οποιονδήποτε.

Όπως γνωρίζετε άλλωστε, φίλες και φίλοι αναγνώστες, όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο έπραττε το EviaZoom.gr και ο Μιχάλης Τσοκάνης σε κάθε αρχή εξουσίας είτε πρόκειται για Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, κ.α. Σκληρή κριτική με δημοσίευση καταγγελιών και αποκαλύψεων κάναμε, όπως θυμάστε, και για την δημοτική αρχή του Χρήστου Παγώνη και προσωπικά για τον ίδιο. Αυτό σημαίνει να είσαι έγκυρο ειδησεογραφικο site και η αληθινή δουλειά των δημοσιογράφων της. Να ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία, να αποκαλύπτουν τις παρανομίες και ότι στραβό κάνουν και να ασκούν κριτική. Και όχι να κουκουλώνουν και να κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί τους... Η ερευνητική δημοσιογραφία, δεν απειλεί τη νομιμότητα, αλλά προστατεύει τη νομιμότητα από αυθαιρεσίες ισχυρών, είναι αναγκαίο συστατικό του αγαθού της ενημέρωσης που προστατεύεται από το Σύνταγμα και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τα αληθή γεγονότα έχουν ως εξής προς ενημέρωση των αναγνωστών: 

Η Έλενα Βάκα λοιπόν με ανακοίνωση της αρχικά είχε απειλήσει δημόσια το EviaZoom.gr και όλα τα MME ότι θα τα μηνύσει αν δημοσιεύσουν το βίντεο, -που δημοσίευσε ο ίδιος ο Δήμος Χαλκιδέων και εδώ είναι το γελοίο της υπόθεσης-, από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022 με τηλεδιάσκεψη επειδή η Τρικαλινή Δήμαρχος εμφανίστηκε να είναι μεθυσμένη, πίνοντας ουίσκι, χασκογελώντας μόνη της (σ.σ. πιθανόν ξέχασε ότι ήταν συνδεδεμένη). Αυτό δείχνει το βίντεο, αυτό γράψαμε (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα). Αυτό είδαν όλοι όπως και δεκάδες αθηναϊκά ειδησεογραφικά site και εκπομπές και αυτό είπαν γράφοντας επίσης και άλλες εκφράσεις, όπως: «Χαλκίδα: Η δήμαρχος εμφανίστηκε ΣΤΟΥΠΙ στο δημοτικό συμβούλιο - Γελούσε σαν Ηλίθια...», «Η Δήμαρχος εμφανίστηκε ΣΤΟΥΠΙ...», κ.α.

Τελικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα κατέθεσε μήνυση για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση μόνο και αποκλειστικά κατά του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη. Γιατί εμείς είμαστε ο μόνος στόχος της για τους λόγους που προαναφέραμε παραπάνω και ο λόγος που έκανε μήνυση ήταν πρόσχημα επιβεβαιώνοντας τα όσα προαναφέραμε. Και λέμε πρόσχημα κάτι που επιβεβαιώνεται επίσης από την κίνηση της να προσκομίσει μαζί με το δημοσίευμα με το βίντεο με το ουίσκι και άλλα πολύ παλαιότερα δημοσίευματα για τα οποία ήδη έχει καταθέσει εδώ και 1,5 χρόνο μήνυση και πάλι για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ είναι αληθή και στοιχειοθετημένα, για τα οποία ωστόσο είχε γίνει προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Δηλαδή έκανε μήνυση για το ίδιο αδίκημα 2 φορές, καθώς αφορά και ίδια παλαιότερα δημοσιεύματα που προσκόμισε στη παρελθούσα αλλά και στη νέα μήνυση, κάτι που γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά ότι απαγορεύεται, αλλά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας δεν το ήξερε...

Ωστόσο εκτός των παραπάνω το βασικό ζήτημα έχει να κάνει με τα όσα ακολούθησαν και την διαδικασία συγκεκριμένα που διενήργησαν για αυτή την μήνυση τα όργανα της τοπικής δικαιοσύνης και η τοπική εκτελεστική εξουσία, οι οποίες θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητες αλλά αντιθέτως θύμησαν ξανά άλλες χώρες όπως την Βόρεια Κορέα και την Τουρκία (σ.σ. ίσως δεν έφταναν σε αυτό το σημείο και εκεί...) αλλά κυρίως επιβεβαίωσαν, για ακόμη μία φορά, το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων - καταγγελιών που έχουν δημοσιευτεί στο EviaZoom.gr που κάνουν λόγο, με στοιχεία, για παραδικαστικά κυκλώματα στα Δικαστήρια Χαλκίδας (στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας) για τα οποία εδώ και χρόνια το EviaZoom.gr και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης τα έχουν προσκομίσει και στα ανώτατα όργανα της Δικαιοσύνης και έχουν αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από τη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και τον Άρειο Πάγο. Μια σειρά από ενέργειες συγκεκριμένων Εισαγγελέων και Δικαστών του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, αποδεικνύουν ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι στρέφονται ουσιαστικά κατά του EviaZoom.gr και της δραστηριότητας του Μιχάλη Τσοκάνη ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης στο συγκεκριμένο site, το οποίο έχει ενοχλήσει στο μέγιστο βαθμό την εκτελεστική και δικαστική εξουσία, πολιτικά πρόσωπα, αστυνομικούς, και επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα η μήνυση της Έλενας Βάκα για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε λίγα 24ωρα μετά το σχετικό δημοσίευμα που είχε αναρτηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 και ενώ είχε παρέλθει το αυτόφωρο και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης είχε άγνοια για την συγκεκριμένη μήνυση, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης τελικά συνελήφθη μία εβδομάδα και προσχεδιασμένα αργά το βράδυ του Σάββατου 26 Μαρτίου 2022 με στόχο να κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επειδή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που διοικεί ο Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου το «βάπτισε» διαρκές αυτόφωρο, κάτι που ανέφερε το χαρτί που επέδειξαν με μεγάλη καθυστέρηση οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, το οποίο έφερε την υπογραφή της Εισαγγελέας Βάιας Ακρίβου, η οποία ζητούσε πάση θυσία να συλληφθεί ο δημοσιογράφος όπου και όποτε και αν βρεθεί... Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί είπαν στον Μιχάλη Τσοκάνη: "Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει όσα χρόνια υπηρετούμε στην αστυνομία..."

Πως έγινε η σύλληψη

Ήταν το βράδυ του Σαββάτου (26-02-2022) όταν επισκέφτηκε τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη έξω από το σπίτι του ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να τον ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα γιατί υπήρχε εισαγγελική διαταγή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Όπως του είπε χαρακτηριστικά, αυτό ήταν προτιμότερο να γίνει με το ιδιωτικό του προσωπικό αυτοκίνητο για να μην δώσουν στόχο στη γειτονιά. Ο δημοσιογράφος τον ακολούθησε και όταν έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα τον ενημέρωσαν με μεγάλη καθυστέρηση ότι πρέπει να συλληφθεί για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Δήμαρχος Χαλκιδέων πριν μία εβδομάδα επειδή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας που διοικεί ο Εισαγγελέας Δημήτρης Προκοπίου το «βάπτισε» διαρκές αυτόφωρο, κάτι που ανέφερε το χαρτί που επέδειξαν στο δημοσιογράφο οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, το οποίο έφερε την υπογραφή της Εισαγγελέας Βάιας Ακρίβου, η οποία ζητούσε πάση θυσία να συλληφθεί ο δημοσιογράφος όπου και όποτε και αν βρεθεί...

Ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας Δημήτρης Γιαννακούλας διέταξε να παραμείνει κρατούμενος ο δημοσιογράφος και την Κυριακή! 

Ένα ακόμη επίσης σοβαρό στοιχείο που δείχνει τον δόλο είναι επίσης ότι ο συγκεκριμένος Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ είχε την διακριτική ευχέρεια να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι την απολογία του, αντίθετα διέταξε την συνέχιση της κράτησης του μέχρι την Δευτέρα μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτόφωρη διαδικασία. "Αυτή είναι η τακτική μου...", είπε στο τέλος στον δημοσιογράφο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς νωρίτερα ο συγκεκριμένος Αντεισαγγελέας είχε αφήσει ελεύθερους τρεις αλλοδαπούς και ένα άτομο μεθυσμένο που είχε συλληφθεί για κλοπή. Και όλα αυτά την στιγμή που το αυτόφωρο είχε λήξει αλλά οι κολλητοί της Έλενας Βάκα στην Εισαγγελία του Προκοπίου το «βάπτισαν» διαρκές αυτόφωρο.

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα που διασύρει στον πιο μέγιστο βαθμό τον θεσμό της Δικαιοσύνης, όπου με αυτές τις πράξεις, δείχνει για ακόμη μία φορά σε τι "παραμάγαζο" έχει μετατραπεί το Πρωτοδικείο Χαλκίδας... Άραγε ο Άρειος Πάγος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός θα ενεργήσουν άμεσα να κάνουν επιτέλους δηλαδή αυτό που δεν έχουν κάνει τόσο καιρό να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή την «βρωμιά»; Μήπως ότι η Έλενα Βάκα είναι στέλεχος της ΝΔ θα παίξει κάποιο ρόλο; μιας και η ΝΔ μιλούσε πρόσφατα για παραδικαστικά κυκλώματα;

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Τσοκάνης κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά όσων πήραν μέρος σε αυτή την αθλιότητα που δεν έχει όρια, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί κανείς, όπως και κατά του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο είναι υπόλογο, ενώ θα καταθέσει και αγωγές χιλιάδων ευρώ και επίσης όπως αναφέρει στη μήνυση του θα προσφύγει και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Παράλληλα η απόλυτη ξεφτίλα και αθλιότητα είχε και συνέχεια...

Ο Μιχάλης Τσοκάνης κατέθεσε μήνυση και στην Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία μάρτυρα όπως επίσης θα κατατεθεί μέσα στον Μάρτιο αγωγή και σε βάρος της.

«Το κερασάκι στην τούρτα» ήταν να εντοπιστεί και η Έλενα Βάκα στα πλαίσια του αυτοφώρου και συγκεκριμένα την Δευτέρα (28-02-2022) ωστόσο οι αστυνομικοί δεν την συνέλαβαν με την αιτιολογία ότι αυτή ήταν η απόφαση του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας Δημήτρη Γιαννακούλα.

Για την ιστορία ο Μιχάλης Τσοκάνης αφέθηκε ελεύθερος την Δευτέρα (28-02-2022) και το αυτόφωρο πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2022.

Το κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας με την μήνυση της Έλενας Βάκα που έλαβε η δικηγόρος του δημοσιογράφου:

Ο Μιχάλης Τσοκάνης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εδώ δεν έχει να κάνει με τον Τσοκάνη και τον κάθε Τσοκάνη αλλά για την δημοσιογραφία, την ελευθερία έκφρασης, την ελευθερία του Τύπου και το κράτος Δικαίου. Όλα αυτά καταπατήθηκαν. Θέλω να διαβεβαιώσω όσους και όσες έλαβαν μέρος σε αυτή την ξεκάθαρη υπόθεση παραδικαστικού σε βάρος μου (σ.σ. τα αδιάσειστα στοιχεία και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα "μιλούν" από μόνα τους) ότι θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν ακριβά τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι και για αυτή την υπόθεση θα με δικαιώσουν οι αδέκαστοι Δικαστικοί Λειτουργοί της χώρας γιατί υπάρχουν, ωστόσο όπως ανέφερα και στη μήνυση μου θα προσφύγω ποινικά - αστικά κατά του Ελληνικού Δημοσίου και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια...»

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης:

Τι είχε συμβεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Όπως είχε γράψει το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το δημοσίευμα) χαμός και παρόμοια ρεζιλίκια, όπως στο εορταστικό «τσιμπούσι» που αποκάλυψε το EviaZoom.gr και διοργανώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020 (δείτε ΕΔΩ), έγιναν αυτή τη φορά το απόγευμα της Τετάρτης (22-09-2021) στο Δημαρχείο Χαλκίδας με την Τρικαλινή Έλενα Βάκα, που κρυβόταν για αρκετή ώρα στο γραφείο της, να φεύγει ανενόχλητη, εν ώρα διαδικασίας αυτοφώρου, με εντολές άνωθεν και συγκεκριμένα του αποτυχημένου Ταξίαρχου Κουφού και του φίλου της Εισαγγελέα Προκοπίου και των αυλικών τους, και ενώ σε βάρος της Δημάρχου αλλά και άλλων συμβούλων της, που φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα, είχε κατατεθεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος από την Χαλκιδέα δικηγόρο Ελεντίνα Καραγιάννη, την οποία απείλησε μάλιστα η Έλενα Βάκα, όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ η Δήμαρχος απείλησε και τους αστυνομικούς, όπως ανέφεραν στο EviaZoom.gr, ότι θα τους κάνει αναφορά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επειδή τόλμησαν να πάνε στο Δημαρχείο να την συλλάβουν μετά από τηλεφωνική κλήση της δικηγόρου, κάτι που δεν έγινε κιόλας, λες και η συγκεκριμένη κυρία είχε ασυλία.

Τα τραγικοκωμικά γεγονότα σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (22-09-2021) στο Δημαρχείο Χαλκίδας, επί της οδού Ληλαντίων, και η κάμερα του EviaZoom.gr κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Η Έλενα Βάκα, όπως και κανένας σύμβουλος της, δεν οδηγήθηκε ούτε καν στο αστυνομικό τμήμα, όπως θα γινόταν με έναν πολίτη που θα βρισκόταν στη θέση τους!

Η δικηγόρος Ελεντίνα Καραγιάννη λίγο μετά την είσοδο της στο Δημαρχείο Χαλκίδας τόνισε στο EviaZoom.gr:

«Η Δήμαρχος είναι στο γραφείο της και έχουν έρθει αστυνομικοί... Έχω καταθέσει μήνυση κατά της Βάκα και κατά των μελών της επιτροπής της Ποιότητας της Ζωής οι περισσότεροι των οποίων φυγαδεύτηκαν από τη πίσω πόρτα για παράβαση καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση και για την σημερινή συνεδρίαση που ανέβαλαν για άλλη μία φορά το κλείσιμο του μαγαζιού "ΦΑΡΟΣ 10" στη Χαλκίδα. Η Βάκα κρύβεται δεν βγαίνει απ΄έξω, δικαίωμα της εγώ δεν θα το κρίνω υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές. Έχω αμετάκλητη δικαστική απόφαση που με δικαιώνει και κρίνει το μαγαζί "ΦΑΡΟΣ 10" αυθαίρετο και το μαγαζί αυτό η διοίκηση σύσσωμη, η πολεοδομία του Δήμου Χαλκιδέων, Παναγιώτης Ιωάννου και όλοι αυτοί δεν το κλείνουν, τον λόγο δεν το ξέρω. Όποιος δεν φοβάται, θα μπορούσε να βγει έξω η Βάκα με το πρόσωπο της όπως είμαι εγώ, είμαστε συνάδελφοι και να μου πει "Ελεντίνα τι συμβαίνει", έχει ενημερωθεί για την κατάσταση γνωρίζει, έχει ενημερωθεί η νομική της υπηρεσία, είναι όλοι υπόλογοι, πρέπει να το μάθει η Χαλκίδα αυτό και θα το μάθει...»

«Απειλούσε πάνω, με απείλησε η Βάκα...»

Η Ελεντίνα Καραγιάννη ανέφερε στο EviaZoom.gr κατά την αποχώρηση της από το Δημαρχείο Χαλκίδας και ενώ η Έλενα Βάκα είχε φύγει ανενόχλητη με το αυτοκίνητο της:

«Θα γίνει προανάκριση, η μήνυση κατατέθηκε, δεν συνελήφθη η Βάκα γιατί διέταξε η Εισαγγγελέας προανάκριση...Και απειλούσε πάνω, με απειλούσε ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά, απειλούσε εμένα τον νόμιμο τον πολίτη...»

Χαρακτηριστική ήταν επίσης η συμπεριφορά της Έλενας Βάκα στο Δημαρχείο Χαλκίδας την ώρα που ήταν μέσα η δικηγόρος Ελεντίνα Καραγιάννη και οι αστυνομικοί, όπου οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω.

Στο Δημαρχείο εκτός από τους απλούς αστυνομικούς μετέβη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Αγιασοφίτης, ο οποίος πιάστηκε από την κάμερα να μιλάει για αρκετή ώρα στο κινητό του τηλέφωνο.... Σε ποιον/ ποιους μιλούσε μπορεί ο καθένας να φανταστεί μετά και την εξέλιξη της υπόθεσης...

Και όλα αυτά επειδή η Έλενα Βάκα είναι Δήμαρχος, αλλά δεν έχει καμία ασυλία και θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί όπως ο οποιοσδήποτε πολίτης. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα με ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA