Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» λέγοντας για την γάτα στην Αιδηψό: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά» λέγοντας για την γάτα στην Αιδηψό: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς...»

Πανελλήνιο σάλο έχει προκαλέσει η είδηση στην Βόρεια Εύβοια με τον 30χρονο Αλβανό που κλώτσησε ένα γατάκι και το πέταξε στη θάλασσα σε ταβέρνα, ενώ το εν λόγω συμβάν βρίσκεται στα πρώτα θέματα συζήτησης στα social media...

Η γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έσπευσε να σχολιάσει ως εξής το περιστατικό:

«Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Λουτρά Αιδηψού: Δελέασε γατάκι σε ταβέρνα με φαγητό και το κλώτσησε στη θάλασσα - Παραδόθηκε ο 30χρονος Αλβανός μετά από την δημόσια παρέμβαση του Θεοδωρικάκου - Ζητάει και τα «ρέστα» ο κολλητός του 30χρονου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA