Αυτοκτονία γυμναστή: Είχε καταγγείλει κύκλωμα και γυναίκα «αράχνη» πριν βάλει τέλος στη ζωή του - Μετά θάνατον ξεκινά έρευνες η ΕΛ.ΑΣ που γνώριζε τις καταγγελίες του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτοκτονία γυμναστή: Είχε καταγγείλει κύκλωμα και γυναίκα «αράχνη» πριν βάλει τέλος στη ζωή του - Μετά θάνατον ξεκινά έρευνες η ΕΛ.ΑΣ που γνώριζε τις καταγγελίες του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 50χρονος φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία πριν βάλει τέλος στη ζωή του...

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν o άτυχος γυμναστής είχε πει πρόσφατα σε έναν φίλο τους και σε ένα συγγενικό του πρόσωπο ότι είναι χάλια ψυχολογικά, ότι δεν έχει νόημα η ζωή του και πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι άνθρωποί του είχαν απευθυνθεί στις Αρχές, ενώ η αστυνομία τον είχε καλέσει να τον ρωτήσει εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Εκείνος φέρεται να τους απάντησε ότι είναι μια χαρά και ότι δεν χρειαζόταν βοήθεια. Οι οικείοι του παρέμειναν σε επαφή με τις Αρχές σε περίπτωση που δουν κάτι περίεργο. Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν πίστευε ότι τα λόγια του θα τα έκανε πράξη.

Αυτή είναι η γυναίκα – «αράχνη» που «καίει» ο γυμναστής στο email

Βασικό στοιχείο στα χέρια της αστυνομίας για τους λόγους που οδήγησαν τον 50χρονο στην αυτοκτονία είναι το email που άφησε πίσω του, στο οποίο αφήνει υπόνοιες για δράση κυκλώματος. Όπως αποκαλύπτει το STAR, αυτή η γυναίκα είναι εκείνη που, όπως ανέφερε ο άτυχος γυμναστής στο mail του, τον οδήγησε στην καταστροφή του, οικονομική και ψυχολογική.

«Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μια λύση, αρρωστός πια ψυχικά… Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ. Εύχομαι αυτά τα σκουπίδια να μην κάνουν κακό σε άλλον άνθρωπο και ο Θεός να τους δώσει μετάνοια. Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου, έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου, τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου, σε αυτήν και τον γιο της» έγραφε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Την ερωτεύτηκε τυφλά. Γνωριζόντουσαν από παιδιά, καθώς ήταν συμμαθητές. Πριν δύο χρόνια οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και πάλι και τότε αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί. Εκείνος σε διάσταση με τρία παιδιά. Πίστευε πως θα γίνει ο παράδεισός του, εξελίχθηκε όμως σε κόλαση. Στο κείμενό του φωτογράφιζε τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της και άφηνε υπόνοιες για κυκλώματα μαστροπείας και εκβιασμών.

«Ο … είχε εμπλακεί εκβιασμούς, προστασίες μαγαζιών, τοκογλυφίες, φόνους. Όταν ρώτησα για τους φόνους, είπε “το άξιζαν”. Εξαπάτηση επιχειρηματιών για την απόσπαση χρηματικών κερδών με δόλωμα την ίδια του τη γυναίκα… δεν φοράς βρακί για να μην βλέπουν τι υπογράφουν. Αυτό έκανε και αυτή, εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Τους έπαιρνε από αεροδρόμια κτλ, τους έφερνε βίζιτες, έκανε τα γλυκά μάτια. Καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε» έγραψε ο 50χρονος.

Αυτοκτονία γυμναστή: Είχε στείλει και βίντεο μαζί με το επίμαχο email

Αυτή τη στιγμή οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχουν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια τους και αυτό είναι το email, το οποίο συνοδευόταν και από ένα βίντεο. Το βίντεο αυτό βρίσκεται στα χέρια των Aρχών και αναζητούν τον λόγο που εστάλη, καθώς φαίνεται να έχει προσωπικές στιγμές της γυναίκας «αράχνη». Κομβικό σημείο για την εξέλιξη της έρευνας θα αποτελέσουν ακόμα το κινητό και ο υπολογιστής του που ερευνώνται, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και έρευνα στο σπίτι του.

Απόσπασμα από την ανάρτηση του γυμναστή λίγο πριν αυτοκτονήσει:


Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η σύζυγός του

Η σύζυγος του άτυχου γυμναστή, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ξέσπασε για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον πατέρα των παιδιών της. «Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο» δήλωσε μιλώντας στο STAR.

Η ίδια διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της και με την οικογένεια του γυμναστή. Αναφερόμενη στα όσα είχε πει μέσω μηνυμάτων και ανάρτησεων ο σύζυγός της πριν αυτοκτονήσει είπε: «Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο».

«Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την “πάτησε”» λέει πρώην σύντροφος του γυμναστή

Πρώην σύντροφος του 50χρονου γυμναστή εξέφρασε την άποψη ότι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι την «πάτησε».

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την “πάτησε” με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ίσως ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε σε αυτό το σημείο, να του πάρουν όλη την περιουσία και να μην το καταλάβει», είπε μιλώντας στο Vergina TV.

Κατερινόπουλος: «Καλό θα ήταν να προσέχει και ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος»

Την πεποίθηση ότι πίσω από την αυτοκτονία του γυμναστή κρύβεται ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα εκμετάλλευσης και εκβιασμών εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μάλιστα, συνέστησε και στον δικηγόρο, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος του 50χρονου αυτόχειρα, να είναι και αυτός ιδιαίτερα προσεκτικός με την υπόθεση. Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίζεται ότι είχε μιλήσει με τον γυμναστή και φέρεται να γνωρίζει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο φίλος του.

«Ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος δεν οδηγείται έτσι εύκολα στην αυτοκτονία. Κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Άλλωστε και η ανάρτησή του στα social media αυτό δείχνει. Όσα επικαλείται ή υπονοεί, αλλά και όσα είπε στην τηλεφωνική συνομιλία του με τον δικηγόρο του, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος πρέπει να προσέχει μέχρι να πάει να καταθέσει. Πίσω από όλη αυτή την ιστορία φαίνεται ότι υπάρχει ένα πολύ δυνατό κύκλωμα εκμετάλλευσης, η οποία μπορεί να ξεκινά από πολύ μικρά κοριτσάκια που ωθούν σε ευυπόληπτους πολίτες και στη συνέχεια τους εκβιάζουν, αποσπώντας τους χρήματα», υπογράμμισε ο Κατερινόπουλος και πρόσθεσε: «Ίσως από το γυμναστήριο του 50χρονου, όπου πήγαιναν πολλοί επώνυμοι, αυτή η γυναίκα “αράχνη” να “αλίευε” τα υποψήφια θύματα και να τους ωθούσε κοπέλες για εκμετάλλευση. Ακόμα, δεν ξέρουμε τι σχέση μπορεί να έχει και η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό την Πρωτοχρονιά».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA