Σε δημόσιο νοσοκομείο: Γυναικολόγος ζητούσε 1.000 ευρώ «φακελάκι» για μια γέννα - Τον έπιασε στα «πράσα» το Εσωτερικών Υποθέσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε δημόσιο νοσοκομείο: Γυναικολόγος ζητούσε 1.000 ευρώ «φακελάκι» για μια γέννα - Τον έπιασε στα «πράσα» το Εσωτερικών Υποθέσεων

Ένας 59χρονος μαιευτήρας-γυναικολόγος συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για «φακελάκι»...

Ο γιατρός εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και κατηγορείται ότι ζήτησε «φακελάκι» ύψους 1.000 ευρώ για τη γέννα μιας γυναίκας.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την καταγγελία του συζύγου της εγκυμονούσας, σύμφωνα με την οποία, αφού πραγματοποίησε τη γέννα, απαίτησε παρανόμως 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος, αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό του πρόσωπο, απαίτησε παράνομα το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και αφού ο ιατρός παρέλαβε προσημειωμένο το σχετικό χρηματικό ποσό.

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει διατάξει έρευνα για τα περιστατικά τα οποία έχει χειριστεί ο συγκεκριμένος γιατρός το προηγούμενο διάστημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA