Προφυλάκιση ψαράδων για ανθρωποκτονία Βαλυράκη: Για «δικαστικό σκάνδαλο» κάνει λόγο τώρα ο δικηγόρος τους και καταγγέλλει Εισαγγελέα της Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προφυλάκιση ψαράδων για ανθρωποκτονία Βαλυράκη: Για «δικαστικό σκάνδαλο» κάνει λόγο τώρα ο δικηγόρος τους και καταγγέλλει Εισαγγελέα της Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χαλκιδέος δικηγόρος Δημήτρης Καρβέλης, ο οποίος είναι συνήγορος των δύο ψαράδων που προφυλακίστηκαν πριν λίγες μέρες ως κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια, κάνει λόγο πλέον για δικαστικό σκάνδαλο μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS» με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Όπως ανέφερε:

«Από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να μιλάμε για την υπόθεση ανθρωποκτονίας Βαλυράκη, αλλά θα πρέπει να μιλάμε κατά την άποψή μου για δικαστικό σκάνδαλο Βαλυράκη που το επόμενο διάστημα θα ξεδιπλωθεί. Κάποια Aντεισαγγελέας Εφετών που αμέσως μετά προήχθηκε και έγινε Εισαγγελέας Εφετών, στην οποία καταλογίζουμε έλλειψη επάρκειας όχι μόνο νομικής. Χωρίς καμία αιτιολογία, με αστείο τρόπο, με νομικά αδόκιμο τρόπο δεν έβγαλε απλώς την υπόθεση από το αρχείο, αλλά διέταξε άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία».

Ακολούθως μίλησε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε:

«Ποτέ δεν βγήκα να πω ότι είναι γελοία υπόθεση που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεν βγήκα με τέτοια έπαρση να μιλάω για ανεπάρκεια νομική και ηθική δικαστών. Τους ο οποίους μία εβδομάδα πριν εκθείαζε. Η οικογένεια Βαλυράκη δεν έχει ανάγκη από επιθανάτια δόξα από έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία. Ούτε λεφτά πάει να πάρει, όπως ευτελέστατα έχει ακουστεί πολλές φορές. Η ουσία είναι ότι η ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία δεν γίνεται τώρα υπάρχει από τον Νοέμβριο του 2021 όταν η Εισαγγελέας Εφετών Εύβοιας ανέτρεψε την απαλλακτική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος αυτή την στιγμή ελέγχεται ποινικά για κατάχρηση εξουσίας και αυτό δεν είναι λόγια είναι δικογραφία. Όπως ελέγχονται και οι λιμενικοί που έκαναν την προανάκριση ούτε αυτό είναι λόγια είναι αλήθεια...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA