ΕΛ.ΑΣ για γέλια και για κλάματα: Περιπολικό περνάει τα κόκκινα φανάρια με αστυνομικούς και γυναίκες που διασκεδάζουν στο πίσω κάθισμα - Δεν ήξερε τι να πει συνδικαλιστής αστυνομικός... (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΕΛ.ΑΣ για γέλια και για κλάματα: Περιπολικό περνάει τα κόκκινα φανάρια με αστυνομικούς και γυναίκες που διασκεδάζουν στο πίσω κάθισμα - Δεν ήξερε τι να πει συνδικαλιστής αστυνομικός... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που έχει ανέβει στο Tik Tok και φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας...

Στο βίντεο ακούγονται γυναικείες φωνές που διασκεδάζουν, όταν ο αστυνομικός οδηγός του περιπολικού με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα τα κόκκινα φανάρια.

Οδηγός είναι ένας αστυφύλακας και συνοδηγός του ένας υπαστυνόμος, βάσει των διακριτικών που φέρουν. Το περιπολικό επίσης είναι μάρκας Peugeot 308 και είναι ένα από αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζεται ότι διατάχθηκε έρευνα.

Το θέμα μεταδόθηκε και στην εκπομπή «ALPHA ΤΩΡΑ», όπου ήταν καλεσμένος ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε "αν είναι περιπολικό..., δεν είναι περιπολικό...", με τους παρουσιαστές της εκπομπής να του απαντούν: "Κύριε Καλλιακμάνη το λέτε και το ξαναλέτε αν είναι περιπολικό. Υπάρχουν χαρακτηριστικά ότι είναι περιπολικό εσείς δεν τα αναγνωρίζετε; Δεν βλέπετε το καντράν μπροστά; Δεν βλέπετε ότι ο συνοδηγός εδώ αριστερά έχει δύο αστέρια δηλαδή έχει τον βαθμό του υπαστυνόμου, δεν βλέπετε τον οδηγό που έχει το υπηρεσιακό γαλάζιο πουκάμισο; Δεν βλέπετε μπροστά στο καντράν που έχει ένα κοντρόλ με τρία κουμπιά της σειρήνας τα ηχητικά;"

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA