Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια - Δικαστήρια Χαλκίδας: Μόλις έσκασε! Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες που προφυλακίστηκαν πριν ένα μήνα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δολοφονία Βαλυράκη στην Ερέτρια - Δικαστήρια Χαλκίδας: Μόλις έσκασε! Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες που προφυλακίστηκαν πριν ένα μήνα!

Νέα ανατροπή μέσα σε ένα μήνα! Οι δύο ψαράδες από την Ερέτρια που κατηγορούνται για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη είχαν προφυλακιστεί μόλις ένα μήνα πριν, τον Ιούνιο του 2022 με απόφαση του Ανακριτή Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα) ωστόσο ακριβώς ένα μήνα μετά οι Δικαστικοί Λειτουργοί του Πρωτοδικείου Χαλκίδας έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσαν και πλέον είναι ελεύθεροι...

Οι δύο ψαράδες κατέθεσαν το αίτημα αποφυλάκισης με δικηγόρους τον Χαλκιδέο Δημήτρη Καρβέλη αλλά και τον Αθηναίο δικηγόρο, που διόρισαν πρόσφατα, τον Γιάννη Γλύκα, ο οποίος τυγχάνει και Πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο ψαράδες αποφυλακίστηκαν με τους περιοριστικούς όρους: χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ, εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι των δύο ψαράδων κατέθεσαν την συγκεκριμένη προσφυγή στο δικαστικό Συμβούλιο Χαλκίδας κατά της προσωρινής τους κράτησης στα μέσα του Ιουνίου, πριν λίγες μέρες δηλαδή. (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EVIAZOOM.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA