Παραλία Χαλκίδας - Οδός Τζιαρντίνι: Νέα αυτοκτονία με βουτιά από ταράτσα πολυκατοικίας για την 68χρονη Λυδία που έπεσε στον πεζόδρομο ανάμεσα σε καφετέριες και μπαρ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παραλία Χαλκίδας - Οδός Τζιαρντίνι: Νέα αυτοκτονία με βουτιά από ταράτσα πολυκατοικίας για την 68χρονη Λυδία που έπεσε στον πεζόδρομο ανάμεσα σε καφετέριες και μπαρ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί μία ακόμη αυτοκτονία, η τρίτη στη σειρά μέσα σε λίγες μέρες στην Εύβοια, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25-07-2022) στη οδό Τζιαρντίνι στη παραλία της Χαλκίδας και η οποία έγινε με τον ίδιο τρόπο που αυτοκτόνησε, προ ημερών, και ο 40χρονος Γιάννης Παπαθανασάκης στη Νέα Αρτάκη (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα), με βουτιά από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε και εκείνος...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την 68χρονη Λυδία Πατίστα, η οποία έμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία αλλά διέμενε μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για άγνωστους λόγους η 68χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα, καταλήγοντας στο πεζόδρομο που βρίσκεται ανάμεσα σε παραλιακές καφετέριες και μπαρ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας οι οποίοι έκαναν επίσημα λόγο αυτοκτονία και απέκλεισαν κάποιο ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr από το σημείο και την πολυκατοικία που διέμενε η 68χρονη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA