Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έξω από τον Άρειο Πάγο μετά την μήνυση του Ανδρουλάκη για την απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τι δήλωσε στο EviaZoom.gr ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έξω από τον Άρειο Πάγο μετά την μήνυση του Ανδρουλάκη για την απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη μίλησε το πρωί της Τρίτης (26-07-2022) ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος συνόδευσε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να καταγγείλει με μηνυτήρια αναφορά απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του με το πρόγραμμα παρακολούθησης «Predator» (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση για το θέμα)...

Ο Δημήτρης Μάντζος τόνισε τα εξής στην κάμερα του EviaZoom.gr έξω από τον Άρειο Πάγο:

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία όπως είπε και ο Πρόεδρος κ.Ανδρουλάκης δεν αφορά μόνο σε μία προσωπική του υπόθεση αλλά στην ίδια λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Δεν θα αρκεστούμε με μισόλογα και εύκολες δικαιολογίες χρειάζεται να πέσει άπλυτο φως σε μία σκοτεινή υπόθεση που άπτεται της ίδιας της πολυφωνίας και του πολυκομματισμού. Τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, κινούμαστε θεσμικά, στο φως και προφανώς θα περιμένουμε τις απαντήσεις».

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταγγελία Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του: Καρέ - καρέ οι δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η αποχώρηση του όπως τα κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA