Καταγγελία Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του: Καρέ - καρέ οι δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η αποχώρηση του όπως τα κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταγγελία Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του: Καρέ - καρέ οι δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η αποχώρηση του όπως τα κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26-07-2022) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, για να καταγγείλει με μηνυτήρια αναφορά απόπειρα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του με το πρόγραμμα παρακολούθησης «Predator»...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε στις κάμερες βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο τα εξής:

«Σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διότι πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι είχε γίνει απόπειρα να παγιδευτεί το κινητό μου με το πρόγραμμα παρακολούθησης "Predator". Η αποκάλυψη ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιες νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα, είναι δημοκρατικό μου καθήκον. Σε όλη μου την πορεία έμαθα να αγωνίζομαι στη διαφάνεια, στο φως, στο προσκήνιο, γιατί η διαφάνεια είναι ένα απαιτούμενο στοιχείο της κομματικής λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος και αυτό σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με μισόλογα και υπεκφυγές».

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr με τις δηλώσεις και την αποχώρηση του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Άρειο Πάγο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA