Υπό έλεγχο και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη και έφτασε μέχρι την Λεωφόρο Μαραθώνος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπό έλεγχο και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη και έφτασε μέχρι την Λεωφόρο Μαραθώνος (ΦΩΤΟ)

Η εφιαλτική πυρκαγιά, που ξεκίνησε από την Πεντέλη και επεκτάθηκε σε Γέρακα, Παλλήνη και έφτασε μέχρι την Λεωφόρο Μαραθώνος (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τις σχετικές αναρτήσεις) αφήνοντας πίσω της στάχτες και αποκαϊδία με δεκάδες καμένα σπίτια, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα και τεράστια δασική έκταση, τέθηκε υπό έλεγχο και όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο...

Τονίζεται πάντως ότι υπάρχει ο διαρκής φόβος για τυχόν αναζωπυρώσεις και είναι σε επιφυλακή πολύ ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα.

Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν στελέχη του Στρατού, της Πολιτικής Προστασίας, εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιώτες εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις.

Τα εναέρια μέσα που σηκώθηκαν με το πρώτο φως του ήλιου το πρωί της Τετάρτης (20-07-2022) έσβησαν το πύρινο μέτωπο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Μερικές από τις αποκαρδιωτικές ΕΙΚΟΝΕΣ που άφησε πίσω της η πυρκαγιά:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA