Αποκάλυψη ΣΥΡΙΖΑ για τον ήδη βαριά εκτεθειμένο Υπουργό Δικαιοσύνης: «Ο Τσιάρας σήμερα θα έπρεπε να είναι ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη για ψεύτικο πόθεν έσχες...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη ΣΥΡΙΖΑ για τον ήδη βαριά εκτεθειμένο Υπουργό Δικαιοσύνης: «Ο Τσιάρας σήμερα θα έπρεπε να είναι ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη για ψεύτικο πόθεν έσχες...»

Νέες αποκαλύψεις για τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, στο γραφείο του οποίου εργάζεται ως συνεργάτης του η σύζυγος του Αντεισαγγελέα Εφετών Εύβοιας, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, η οποία και αυτή όπως και ο εν λόγω σύζυγος της, είναι κουμπάροι με τον Προϊσταμένο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτρη Προκοπίου εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια και με όλα αυτά που ήδη είχαν αποκαλυφθεί, και πέρα από αυτά, για την κατάσταση στη δικαιοσύνη και στα Δικαστήρια Χαλκίδας θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει ήδη παραιτηθεί...

Αυτή την φορά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, όπως αποκαλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, έκρυβε και το πόθεν έσχες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Εκπροσώπου του κόμματος, Νάσου Ηλιόπουλου που εστάλη στο EviaZoom.gr την Πέμπτη (27-10-2022):

«Την ώρα που η τεράστια πλειοψηφία της δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα, το πολιτικό προσωπικό της χώρας κάνει πλιάτσικο. Δεν είναι μόνο τώρα ο Ανδρέας Πάτσης. Ήταν η κ. Νικολάου με τις απευθείας αναθέσεις, ο κ. Στάσσης στη ΔΕΗ, ο κ. Μαραβέγιας με τον αναπτυξιακό νόμο, ο Yπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας που έκρυβε το πόθεν έσχες του! Πρόκειται για μια συγκεκριμένη μεθοδολογία που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που στοχεύει στο πλιάτσικο στην οικονομία και την κοινωνία.

Προσπαθούν από χθες να μας πείσουν ότι οι απευθείας αναθέσεις άπτονται διοικητικής απόφασης των ΕΛΤΑ. Το 1 εκατ. ευρώ όμως απευθείας ανάθεση σε γραφείο βουλευτή δεν είναι διοικητική απόφαση ενός οργανισμού. Είναι ο ορισμός της καραμπινάτης πολιτικής διαπλοκής.

«Η πολιτική διαπλοκή σε αυτή τη χώρα έχει πολιτικό κέντρο. Το σύστημα είναι `σύστημα Μητσοτάκης`. Αυτός ο ανθρωπότυπος, αυτή πολιτική πρακτική, αυτή η αντίληψη είναι που πρέπει να τσακιστεί για λόγους δημόσιου συμφέροντος. Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τον πιο χυδαίο αμοραλισμό που έχει δει η χώρα τα τελευταία χρόνια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόλμησε να πει "ανταλλάξατε τη Μακεδονία με τις συντάξεις". Άνθρωπος που έχει πει αυτή την ατάκα είναι αδίστακτος».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA