Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Με Τουρκικό ασθενοφόρο επέστρεψε στην Ελλάδα η 39χρονη Άννα - Τι δήλωσε ο πατέρας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Με Τουρκικό ασθενοφόρο επέστρεψε στην Ελλάδα η 39χρονη Άννα - Τι δήλωσε ο πατέρας της (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψε στην Ελλάδα, και για την ακρίβεια στη Θεσσαλονίκη, η 39χρονη Ελληνίδα, Άννα Δεπώλα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη...

Πλέον, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ η ίδια δήλωσε πως γλίτωσε από θαύμα αλλά θα πάει ξανά στην Κωνσταντινούπολη και ότι έχει μάθει στη ζωή της να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τρίτης (15-11-2022), με Τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπεδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης. Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο πατέρας της 39χρονης, μίλησε για την περιπέτεια του παιδιού του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA