Γιώργος Σπύρου: Τις κοινωνικές δομές του ΔΟΠΠΑΧ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου: Τις κοινωνικές δομές του ΔΟΠΠΑΧ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων (ΦΩΤΟ)

Σημειώνεται ότι το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων έχει καταγγείλει με το «καλημέρα» την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΟΠΠΑΧ, υπό την Προεδρία της διοριζόμενης, από την κολλητή της, Ελένη Βάκα, Κατερίνας Μεγάλου, η οποία εργάζεται ταυτόχρονα και ως ιατρός καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας... 
Επίσκεψη στις κοινωνικές δομές του ΔΟΠΠΑΧ πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου και συνομίλησε με στελέχη της Διεύθυνσης του Οργανισμού καθώς και με εργαζόμενους των δομών ΚΔΑΠ ΜΕΑ και κοινωνικού συσσιτίου.

Επεσήμανε το ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό έργο που καλούνται να επιτελούν οι υπάλληλοι του Οργανισμού, ιδιαίτερα στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Κατά την ξενάγησή του, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις πρόβες των παιδιών με ειδικές ανάγκες, που προετοιμάζουν την εορταστική εκδήλωσή τους, με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

«Είναι καθήκον του Δήμου να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, να δίνει απαντήσεις σε πολύμορφες κοινωνικές ανάγκες, να επεκτείνει τα όρια των σχετικών δράσεων και να συμπράττει με όλους τους άλλους ενεργούς συντελεστές, όπως η εκκλησία, οι χορηγοί και οι εθελοντικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται στα όριά του», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA