«Τον είδα πολύ στεναχωρημένο...» - Η Βάνα Μπάρμπα για την συνάντηση με τον Κυριάκο στο Μαξίμου - «Βροχή» τα σχόλια στο twitter (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Τον είδα πολύ στεναχωρημένο...» - Η Βάνα Μπάρμπα για την συνάντηση με τον Κυριάκο στο Μαξίμου - «Βροχή» τα σχόλια στο twitter (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου βρίσκεται στα πρώτα trend του Τwitter και τα σχόλια των χρηστών δίνουν και παίρνουν... 

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα της γνωστής ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, την οποία συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να κάνει γνωστό το τετ α τετ τους, σε μια περίοδο που το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει πάρει ραγδαίες διαστάσεις και διασύρει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Τη συνάντηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, η οποία στηρίζει τον Μητσοτάκη ανοιχτά.

Μάλιστα η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σε δηλώσεις της τόνισε:

«Ήταν πολύ αποτελεσματικός. Αυτό θέλω να το πω. Δεν το περίμενα. Του έστειλα email και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Είναι εξαιρετικός» δήλωσε και πρόσθεσε πως «ο Πρωθυπουργός ήταν στεναχωρημένος και βαρύς...».

Δείτε ΕΔΩ τα σχόλια των χρηστών στο twitter για την συνάντηση Μπάρμπα - Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA