Ένταση στη Δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και μου ρίχτηκε στο καμαρίνι...», κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση στη Δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και μου ρίχτηκε στο καμαρίνι...», κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια (ΦΩΤΟ)

«Θεωρώ ότι αν δεν είμαι μέρος της λύσης είμαι μέρος του προβλήματος...», είπε η Εβελίνα Παπούλια κατά την κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού...

Η γνωστή ηθοποιός έκανε λόγο για έναν χειριστικό και πανέξυπνο άνθρωπο ο οποίος άλλαζε πρόσωπα και χαρακτήρα ανάλογα την περίσταση.

«Είμαι εδώ για βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου στην θέση των κοριτσιών. Είμαι πολύ τυχερή γιατί βάζω στενά όρια, δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πανέξυπνος και χειριστικός» είπε η μάρτυρας.

Η ίδια αναφέρθηκε στη μεταξύ τους συνεργασία και σε περιστατικά που τη σόκαραν, με πρώτο το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα την ώρα που εκείνη βρισκόταν επί σκηνής την περίοδο 1996-1997, όταν εκείνη έκανε αντικατάσταση σε ηθοποιό φίλη της.

«Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα ότι εκείνος με έχει ανάγκη και όχι εγώ» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα πω το γεγονός που με σόκαρε γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μου. Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Συνεχίζοντας τις περιγραφές για τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου η Ε. Παπούλια κατέθεσε πως , ο Π. Φιλιππίδης προσπάθησε να τη «στριμώξει» στο καμαρίνι του. «Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Η ένταση στη δίκη δεν έλειψε...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA