Και όμως γλίτωσε την προφυλάκιση! Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο μετά από διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα - Από μυστική είσοδο τον μετέφεραν στα δικαστήρια τον δράστη για να μην τον λιντσάρουν... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Και όμως γλίτωσε την προφυλάκιση! Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο μετά από διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα - Από μυστική είσοδο τον μετέφεραν στα δικαστήρια τον δράστη για να μην τον λιντσάρουν... (ΦΩΤΟ)

Η διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα Θεσσαλονικής για το εάν θα πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη στο κεφάλι, γλίτωσε τελικά την προφυλάκιση και του επιβλήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από την απόφαση από τους Ρομά και όχι μόνο...

Ο 34χρονος αστυνομικός, με συνήγορο τον Αλέξη Κούγια, που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (πλημμέλημα) απολογήθηκε την Παρασκευή (09-12-2022) στον Εισαγγελέα και στον Α΄ Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Η απολογία του αστυνομικού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Στην επακόλουθη διάσκεψη Ανακριτής και Εισαγγελέας διαφώνησαν σχετικά με το μέτρο της προφυλάκισης του καθώς ο πρώτος έκρινε αρνητικά και ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε την προφυλάκισή του.

Το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θεσσαλονίκης καλείται πλέον εντός 5 εργάσιμων ημερών να άρει των διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου αστυνομικού. Ως τότε όπως προβλέπει η ποινική δικονομία θα αφεθεί ελεύθερος αλλά θα παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό.

Ο αστυνομικός που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες, φέρεται να δήλωσε «αθώος» επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες στο ανήλικο θύμα που πυροβόλησε στο κεφάλι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA