«Γαλάζια» σύσκεψη για την Εύβοια: Με ποια στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλος Μαρινάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Γαλάζια» σύσκεψη για την Εύβοια: Με ποια στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλος Μαρινάκης (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr την Τρίτη (13-12-2022):

Ο συντονισμός δράσης, η προβολή του κυβερνητικού έργου, αλλά κυρίως η ανάδειξη των σημαντικότερων ζητημάτων, που πρέπει άμεσα να τεθούν ως προτεραιότητα, προκειμένου να δοθούν λύσεις ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας, που προκάλεσε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ υπό τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη και τη συμμετοχή μελών των Οργανώσεων του κόμματος στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευβοίας Παναγιώτης Μάλλιος και Κώστας Γιαμαρέλος και οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ, Καρύστου Νίκος Δρακόγιαννης, Μαντουδίου –Λίμνης- Αγίας Άννας Βασίλης Στάμου, Ερέτριας Χρήστος Διονυσόπουλος, Κύμης-Αλιβερίου Νίκος Βογιατζής, η γραμματέας ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Ελένη Μπαμπα, η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων Μαρία Γιαμαρέλου και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σκύρου Γιάννης Παγώνης.

Ο βουλευτής Σπύρος Πνευματικός ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, επισημαίνοντας την ανάγκη άσκησης πιέσεων για την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων, που αφορούν στα σημαντικά έργα υποδομής με στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας και δη των περιοχών, που έχουν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές.

Σε αυτό το πλαίσιο τα μέλη των κομματικών Οργανώσεων έθεσαν συγκεκριμένα ζητήματα, μεταφέροντας τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών. Να σημειωθεί ότι ο Παύλος Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα που ετέθησαν και θα γίνουν ενέργειες για να διορθωθούν οι όποιες αστοχίες, ενώ μετά την περίοδο των εορτών θα προγραμματιστούν επισκέψεις κυβερνητικών κλιμακίων σε όλο το Νομό.

Πιο αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ερέτριας κ. Διονυσόπουλος αναφέρθηκε στο μείζον θέμα που τούς απασχολεί και είναι η επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για το «Νησί των Ονείρων» για να ανοίξει ο δρόμος για την αξιοποίησή του.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου κ. Δρακόγιαννης, όπως και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύρου κ. Παγώνης ζήτησαν την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και του Λιμενικού Σώματος.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας ζήτησε την υλοποίηση της δέσμευσης για τη σύσταση και λειτουργία Σταθμού του ΕΚΑΒ στη Δάφνη και παράλληλα τόνισε, ότι θα πρέπει να προβληθεί το κυβερνητικό έργο στην περιοχή.

Η Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων κα Γιαμαρέλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην υπόθεση της ΛΑΡΚΟ και τόνισε ότι θα πρέπει να δουν το θέμα της ικανοποίησης των αιτημάτων των εργαζομένων.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κύμης - Αλιβερίου κ. Βογιατζής αναφέρθηκε σε έργα υποδομής, όπως η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Στομίου- Πλατάνας και η ολοκλήρωση του Φράγματος Σέττα – Μανίκια, για το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί η επικαιροποιημένη περιβαλλοντική μελέτη του κυρίως υποέργου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για να μην υπάρξει πρόβλημα με την χρηματοδότηση.

Η Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας κα Μπαμπά στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο έργο της κατασκευής Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου, αναφέροντας, ότι έχει ξεκινήσει η σύνταξη της σχετικής μελέτης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων και θα πρέπει να πιέσουν για την εξεύρεση χρηματοδότησης.

Ο Παύλος Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα και θα δρομολογηθούν λύσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA