Διακοπή, επεισοδιακές δηλώσεις και απειλές με το «καλημέρα» στη δίκη της Πισπιρίγκου - Αναβολή ζητούσε ο Κούγιας που εξαίρεσε ενόρκους και επιτέθηκε on air σε Κουτσελίνη και Στεφανίδου - «Της έβαζαν δικηγόρους για να την παραπλανήσουν, η Πισπιρίγκου έχει υπεράσπιση πλέον και με τον Κούγια δεν παιρνάνε αυτά και θα λογοδοτήσουν όλοι...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διακοπή, επεισοδιακές δηλώσεις και απειλές με το «καλημέρα» στη δίκη της Πισπιρίγκου - Αναβολή ζητούσε ο Κούγιας που εξαίρεσε ενόρκους και επιτέθηκε on air σε Κουτσελίνη και Στεφανίδου - «Της έβαζαν δικηγόρους για να την παραπλανήσουν, η Πισπιρίγκου έχει υπεράσπιση πλέον και με τον Κούγια δεν παιρνάνε αυτά και θα λογοδοτήσουν όλοι...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα...

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας ζήτησε αναβολή λόγω κωλυμάτων, κάτι που απορρίφθηκε από την Έδρα, αλλά με νέο αίτημα ζήτησε ακολούθως την διακοπή της δίκης, το οποίο εν λόγω αίτημα έγινε τελικά δεκτό λόγω διάφορων αιτημάτων του και κωλυμάτων, όπως κλήση μαρτύρων, ακυρότητας, όπως έλεγε.

Η δίκη διεκόπη για τις 11 Ιανουαρίου 2023.

Αργότερα ακολούθησαν δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στις κάμερες όπου ολοκληρώθηκαν με ένταση και επεισοδιακό τρόπο τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Προσπάθησα να προστατεύσω το δικαστήριο το οποίο διέκοψε για τις 11 Ιανουαρίου, αλλά εκείνη την ημέρα η κ.Πισπιρίγκου είναι να απολογηθεί στην Ανακρίτρια για τα άλλα δύο παιδιά της. Η δίκη έχει πάνω από 50 μάρτυρες και εμείς έχουμε 29 μάρτυρες, ανάμεσα τους ιατροδικαστές που θα αποδείξουν και αυτοί την αθωότητα της κ.Πισπιρίγκου, και να έχετε υπόψιν σαν ότι η δίκη αυτή θα διακοπεί πάρα πολλές φορές», και στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν στη δίκη, λέγοντας: «Πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών, μιλάμε για βεβήλωση...» και μόλις δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ έκανε την ίδια αναφορά και κατά της εκπομπής Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως είπε, δεν είναι εκπομπές αλλά γραφεία.. ευρέσεως δικηγόρων και τόνισε ότι θα λογοδοτήσουν όλοι απειλώντας ότι θα τους πάρει τα σπίτια με αγωγές αναφέροντας τα εξής:

«Πίεσαν την Πισπιρίγκου μαζί με τον δικηγόρο του και τον Σόμπολο τον συνάδελφο σας της πήραν μία συνέντευξη... Μην διακόπτετε, μην ξαναδιακόψεις ποτέ εσύ ειδικά από την εκπομπή από την οποία προέρχεσαι... Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφος σας... Ακούστε για να τελειώνουμε κυρία μου... Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους... Και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε... Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα να κοιτάξετε να σώσετε τα σπίτια σας από τις αγωγές και τις μηνύσεις... Άφησε με να τελειώσω δεν είσαι μόνη σου εδώ... Ούτε με ενδιαφέρει... Παραπλάνησαν την γυναίκα, της έβαζαν δικηγόρους γιατί την πιέσατε εσείς ότι θα την προστατεύσετε... Εσείς την παραπλανήσατε και τις δίνατε και δικηγόρους... Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων εσείς και μία άλλη εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου... Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά να το ξεκαθαρίσουμε... Η κυρία κατηγορουμένη έχει πλέον υπεράσπιση δεν είναι σάκος του μποξ και θα λογοδοτήσετε όλοι σας...».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA