Η ομιλία Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής πριν φύγει για Ιαπωνία - Επιμένει ότι δεν γνώριζε για όσα γίνονται και αμύνθηκε με επίθεση σε Τσίπρα και Ανώτατο Δικαστή που έδωσε στοιχεία κατηγορώντας τον για μεροληψία και παρανομίες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Η ομιλία Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής πριν φύγει για Ιαπωνία - Επιμένει ότι δεν γνώριζε για όσα γίνονται και αμύνθηκε με επίθεση σε Τσίπρα και Ανώτατο Δικαστή που έδωσε στοιχεία κατηγορώντας τον για μεροληψία και παρανομίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία απάντηση για τις υποκλοπές, το παρακράτος και τους παρακρατικούς μηχανισμούς σε δικαιοσύνη, ΕΥΠ και όλους τους θεσμούς της χώρας, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είχε καμία γνώση για όλα αυτά, δεν έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του την Παρασκευή (27-01-2023) για την μομφή κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιμένει να λέει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά, αλλά κατηγορείται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που συντόνιζε όλους αυτούς τους παρακρατικούς μηχανισμούς, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Ανώτατο Δικαστή - Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο για μεροληψία τονίζοντας ξεκάθαρα ότι παρανόμησε.

Δήλωσε και ο ίδιος στην ουσία, αλλά για άλλους λόγους, ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη. Άλλωστε νωρίτερα βουλευτές και Υπουργοί της ΝΔ είχαν αποκαλέσει τον εν λόγω Ανώτατο Δικαστή ως ΣΥΡΙΖΑΙΟ.

«Ήρθατε κραδαίνοντας τελικά έναν φάκελο. Έγραφε απόρρητος. Έτσι δεν είναι; Τον κάνατε φείγ βολάν αλλά δεν μας απαντήσατε κ. Τσίπρα αν στην επιστολή υπήρχαν τα ονόματα; Αν δεν υπήρχαν, τότε παραπλανάτε το κοινοβούλιο, αναφέρεστε σε ονόματα που δεν υπάρχουν. Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος ονόματα δεν υπήρχαν. Τότε ο κ. Ράμμος έστειλε άλλη επιστολή σε εσάς; Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Άλλη σας έστειλε; Να μας πείτε αν στην επιστολή του κ. Ράμμου υπήρχαν ονόματα, ναι ή όχι;..», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Να υποθέσουμε ότι αυτές οι παρακολουθήσεις γινόντουσαν, γιατί έχετε τα στοιχεία αυτά εσείς και όχι εγώ; Γιατί δεν έγινα εγώ αποδεκτής ποτέ καμίας τέτοιας πληροφορίας; Γιατί κ. Τσίπρα; Γιατί μήπως γνωρίζατε από πριν τα ονόματα; Εσείς έχετε τα στοιχεία, εγώ δεν τα έχω».

Απαντώντας και στη φράση που χρησιμοποίησε για εκείνον νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας το “ένοχος ή βλάξ", τόνισε:

“Εάν δεν με απατά η μνήμη μου τη φράση αυτή είχε χρησιμοποιήσει ο μακαρίτης εκδότης της Ελευθεροτυπίας, Κίτσος Τεγόπουλος, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Κοσκωτά και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το Μένιο Κουτσόγιωργο και τον κ.Μαντζουράνη, ο οποίος είναι σήμερα δικηγόρος του κ.Παππά” και πρόσθεσε: “Από τα πάμπερς πήγαμε στις σακκούλες”.

Ακολούθως τόνισε επίσης:

"Τον αγαπήσατε το Βενιζέλο ξαφνικά, αφού τον κρεμάσατε στα μανταλάκια, τώρα τον αγαπήσατε. Αλλά ο κ.Βενιζέλος μας έλεγε ότι επί της αρχής δεν μπορεί να παρακολουθείται κανένα πολιτικό πρόσωπο. Αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Δύσκολο για τον ίδιο, αλλά πρέπει αναγνωρίσει ότι δεν είναι παντογνώστης".

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA