Δήμος Χαλκιδέων: Υπό διάλυση η (απερχόμενη) δημοτική αρχή - Παραιτήθηκε και 4ος Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων της Βάκα - Ανεξαρτητοποιήθηκε επίσης και εκείνος από την παράταξη της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δήμος Χαλκιδέων: Υπό διάλυση η (απερχόμενη) δημοτική αρχή - Παραιτήθηκε και 4ος Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων της Βάκα - Ανεξαρτητοποιήθηκε επίσης και εκείνος από την παράταξη της (ΦΩΤΟ)

Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο οι Αντιδήμαρχοι Χαλκιδέων της Βάκα και ανεξαρτητοποιούνται επίσης από τον διαλυμένο συνδυασμό της Τρικαλινής Δημάρχου Χαλκιδέων, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές...

Μία εξέλιξη φυσιολογική και αναμενόμενη όταν μιλάμε για μία τέτοια δήμαρχο, η οποία θεωρείται ήδη απερχόμενη. Οι οργισμένοι δημότες θα την στείλουν μία και καλή στον "αγύριστο" έχοντας παρακολουθήσει τα όσα έχουν γίνει στη κατάμαυρη και σκοτεινή θητεία της ως Δήμαρχος Χαλκιδέων, τον οποίο μετέτρεψε όπως έχουμε προαναφέρει, σε μπανανία... 

Μετά την Ελένη Μιντζιφίρη, την Σοφία Χονδρογιάννη, τον Κώστα Ρήγο, παραιτήθηκε, πριν λίγες μέρες, από Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων και ο Θεοφάνης Σπανός.

Ο Θεοφάνης Σπανός, όπως και οι υπόλοιποι, ανεξαρτητοποιήθηκε επίσης από την παράταξη της Βάκα.

Ο Θεοφάνης Σπανός:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βούλιαξε στο βυθό το ναυάγιο του «...Αλλάζουμε»: Νέα παραίτηση Αντιδημάρχου της Βάκα με ανεξαρτητοποίηση και από την παράταξη της (ΦΩΤΟ)

«Καρφώνει» την Βάκα και αποχωρεί από τον συνδυασμό της στενή συνεργάτιδα της και μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος: «Αντιμετώπισα αδιαφορία και απαξίωση από την ίδια, δεν ανήκω σε καμία ομάδα και συμμορία...» (ΦΩΤΟ)

«Αυτήν την αναφέρουν ως φόνισσα... Ας δεχθεί χορηγία από οποιονδήποτε έμπορο ναρκωτικών...» - Η Μιτζιφίρη «δίνει» την Βάκα για την φονική πλημμύρα από την «ζούγκλα» του Ποταμού Λήλαντα και όχι μόνο! 

Μας το ζητήσατε και το ξαναδημοσιεύουμε! Όταν ο νέος Αντιδήμαρχος της Βάκα, Γιάννης Μπάκας έλεγε στο EviaZoom για την Τρικαλινή Δήμαρχο το 2019 τα οποία βγήκαν και αληθινά: «Κάνει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι ότι πιο παλιό και φθαρμένο υπάρχει στη Χαλκίδα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA