ΣΥΡΙΖΑ για διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ: «Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για την Greek Mafia...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

ΣΥΡΙΖΑ για διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ: «Ο κ. Θεοδωρικάκος συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για την Greek Mafia...»

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (29-01-2023) ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, μέσω του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του Κόμματος, Χρήστου Σπίρτζη, με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν για την διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ (δείτε ΕΔΩ), αναφέροντας τα εξής:

«Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ με την αποκάλυψη ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ αστυνομικών, επικίνδυνων κακοποιών και «νονών» της νύχτας, που βρέθηκαν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων υπό διερεύνηση υποθέσεων.

Είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση της Greek mafia, που αποκαλύφθηκε και στάλθηκε στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα ο κ. Θεοδωρικάκος παρίστανε τον ανίδεο για τον κατηγορούμενο ανώτατο αξιωματικό κ. Δάβαλο που τοποθέτησε Δντη Ασφαλείας Αττικής.

Σήμερα, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ξανακάνει τον ανίδεο δίνοντας εντολή για άμεση έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο;

Αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia;

Αν ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτός από την προπαγάνδα, θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA