Τσίπρας για αρχιδικαστές της χώρας: «Το μέλλον δεν είναι τα παιδιά τους που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο & συνεργάζονται με τα funds και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα να παραιτηθούν...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τσίπρας για αρχιδικαστές της χώρας: «Το μέλλον δεν είναι τα παιδιά τους που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο & συνεργάζονται με τα funds και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα να παραιτηθούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του επί του νομοσχεδίου για τα Μουσεία και τον Πολιτισμό ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε χαρακτηριστικά την Δευτέρα (13-02-2023):

«Αυτά τα παιδιά (σ.σ. οι νέοι καλλιτέχνες φ) είναι το μέλλον και όχι οι Πάτσηδες που είχατε στα κοινοβουλευτικά σας έδρανα. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και όχι τα παιδιά των αρχιδικαστών που σιτίζονται στο καθεστωτικό πρυτανείο και συνεργάζονται με τα funds που απεργάζονται τη μεγαλύτερη ληστεία της ιστορίας εναντίον της κοινωνίας. Και δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα, τουλάχιστον να παραιτηθούν. Όταν ο Άρειος Πάγος δικάζει και καταδικάζει το μέλλον 700.000 ιδιοκτησιών σε πλειστηριασμούς...»

Σημειώνεται ότι μόλις χθες αποκαλύφθηκε από το Documento και άλλα αθηναϊκά site ότι ο γιος του Ευβοιώτη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, Eυάγγελος Ντογιάκος είναι δικηγόρος, σύμβουλος του Υπουργού Κώστα Καραμανλή και ταυτόχρονα εκπροσωπεί ένα από τα funds υπογράφοντας κατασχετήριο,που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA