27χρονος Έλληνας ράπερ κατέρρευσε και «έσβησε» στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

27χρονος Έλληνας ράπερ κατέρρευσε και «έσβησε» στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών ο ελληνικής καταγωγής ράπερ Costa Titch (Κωνσταντίνος Τσομπάνογλου), οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική από Έλληνα πατέρα και Νοτιοαφρικανή μητέρα και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής...

Ο ράπερ κατέρρευσε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας και όπως είναι αναμενόμενο οι θαυμαστές του τρομοκρατήθηκαν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από την τελευταία εμφάνιση του Costa Titch, στο οποίο ο ράπερ φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του ενώ τραγουδάει.

Λίγη ώρα μετά την κατάρρευση του 27χρονου η οικογένεια με μια ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ο Costa Titch έφυγε τελικά από τη ζωή.

«Με βαθύ πόνο αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε τον θάνατό του. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη στιγμή καθώς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας έχει συμβεί και ζητάμε να έχουμε τον χρόνο και τον χώρο για να συνέλθουμε», αναφέρει η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA