Μία εξαίρεση κόντρα στο παραδικαστικό που μαστίζει και την Χαλκίδα: Ένταλμα σύλληψης για τον Δήμαρχο Θήρας - Τον «μπουζούριασαν» για ατασθαλίες και άλλες σοβαρές παραβάσεις (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μία εξαίρεση κόντρα στο παραδικαστικό που μαστίζει και την Χαλκίδα: Ένταλμα σύλληψης για τον Δήμαρχο Θήρας - Τον «μπουζούριασαν» για ατασθαλίες και άλλες σοβαρές παραβάσεις (ΦΩΤΟ)

Να και μία εξαίρεση κόντρα στο παραδικαστικό που έχει γίνει κανόνας σε πολλές περιοχές, όπως παραδείγματος χάριν, στη διεφθαρμένη Χαλκίδα και συνάμα στο Νομό Εύβοιας όπου η διαπλοκή και τα παραδικαστικά κυκλώματα έχουν παρελθόν και μέλλον...

Ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα

Μήνυση και καταγγελία για περιβαλλοντικές παραβάσεις και ατασθαλίες έγινε σε βάρος του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, και μετά από έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» ο Εισαγγελέας της περιοχής αφού διενήργησε αυτοψία στην χωματερή της Σαντορίνης, διέταξε τη σύλληψη και του Αντιδημάρχου καθαριότητας Σπύρου Δρόσου, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καταγγελίες ήταν πολλές και ιδιαίτερα σοβαρές και όπως αποδείχθηκε επιβεβαίωσαν την αυτοψία του Εισαγγελέα.

Στο παρελθόν εκκρεμούσαν καταγγελίες τόσο σε βάρος του Δημάρχου όσο και για μέλη που έχει διορίσει ο ίδιος σε διοικητικές θέσεις του νησιού. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν απασχολήσει τις αρχές και έχουν κατηγορηθεί για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Πληροφορίες: Zougla.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA